"Politistele din Broward County" la TLC

"Politistele din Broward County" la TLC
  calendar_month        
Urmariti patru femei remarcabile si situatiile extreme prin care trec
Premiera: vineri, 21 ianuarie, ora 22.00

Urmariti ritmul extrem de alert in care actioneaza un grup de patru politiste care lucreaza pentru Biroul serifului din Broward County, din Florida, SUA.

In aceasta serie de 10 episoade, camerele de filmat ale TLC surprind realitatile dure si cutremuratoare cu care se confrunta femeile care lupta pentru apararea legii. De la urmariri cu masina pana la misiuni sub acoperire, veti putea observa regulile interne ale acestui departament de politie.


Seria le urmareste pe Andrea Penoyer, Julie Bower, Shelunda Cooper si Ana Murillo - patru femei gata sa isi riste viata pentru a apara siguranta cetatenilor. Ele se confrunta nu doar cu aceasta meserie extrem de solicitanta si adesea periculoasa. in timpul liber sunt mame, surori si sotii care au grija de casa si familie.
62234.jpg


Aceste patru politiste dure sunt extrem de bine pregatite si gata pentru orice, reusind sa pastreze echilibrul dintre viata lor personala si o cariera care implica riscuri reale.

Actionand in serviciul a doua milioane de locuitori, politistele din Broward County se confrunta cu provocari noi in fiecare zi. Aflati ce trebuie sa faca pentru a putea rezolva unele dintre cele mai dure cazuri de incalcare a legii, ocupandu-se in acelasi timp si de celelalte provocari pe care le ofera viata de zi cu zi.


Discovery Communications este compania numarul unu in lume in productia de programe documentare, ajungand in casele a peste 1,5 miliarde de abonati, din peste 180 de tari. Discovery ii indeamna pe oameni sa exploreze lumea in care traiesc si sa-si urmeze curiozitatea, atat prin intermediul celor peste 100 de retele globale, conduse de Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science si Discovery HD, cat si prin intermediul produselor si serviciilor comerciale si educationale de top sau prin portofoliul diversificat de servicii media digitale, incluzand HowStuffWorks.com. in Europa, Orientul Mijlociu si Africa, exista 14 marci Discovery, disponibile unui numar de 244 milioane de abonati, din 118 tari, oferind programe adaptate in 27 de limbi.

Recomandari