PR si moda la New York (I)

PR si moda la New York (I)
  calendar_month        
Faceti cunostinta cu una dintre cele mai puternice femei de afaceri din New York, intr-un nou program TLC.

Premiera: duminica, 23 ianuarie, ora 19.00
Redifuzare: luni, 24 ianuarie, ora 22.00


Faceti cunostinta cu Kelly Cutrone, o femei de afaceri de succes, managerul People?s Revolution - agentia de PR specializata pe fashion, cu sediul in New York. Noul serial TLC este compus din opt episoade care va ofera acces in exclusivitate in culisele vietii din aceasta agentie de top.


Kelly este un adevarat guru printre oamenii de PR din New York, dar este si unul dintre cei mai stricti sefi din oras. Este dura, vorbeste mereu scurt si la obiect, spune intotdeauna ce gandeste si are pretentia ca cei din jurul ei sa dea tot ce pot. Ca urmare, nu se sfieste niciodata sa le spuna angajatilor ei cand nu e multumita de ceva.

62238.jpg
Una dintre cele mai influente persoane din lumea modei, Kelly este si o mama care isi creste singura copilul, iar in aceasta serie o puteti vedea jongland cu tot ce presupune statutul de mama si sefa a unei companii de succes.

Urmariti toate momentele dramatice din agentie intr-una dintre cele mai dificile perioade pentru industria modei, cand Kelly si echipa ei sunt solicitati la maximum. Echipa de productie se confrunta cu incercari grele pentru Saptamana Modei de la New York si Londra, are de-a face cu designeri de moda dificili si asista chiar la concedierea unor membri ai echipei care nu ating nivelul de performanta cerut.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Cum sa angajezi omul potrivit
  • person

    ""femeile sunt facute sa fie iubite, nu intelese" - oscar wilde"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right