Primavara la cinema

Primavara la cinema
  calendar_month        
Pe langa plimbarile in parc cu catelul, iesirile la munte sau celelalte planuri pe care le aveti pentru primavara, ele.ro te invita si la film. Ti-am facut o lista pentru a te ajuta sa-ti alegi filmul la care ai putea merge in aceasta primavara.

7 Martie 2008

The Water Horse

Un film absolut captivant, atat pentru cei mici cat si pentru cei mari. Filmul prezinta un pusti singuratic care descopera un ou misterios pe care decide sa-l pastreze. Din ou iese o creatura a marilor extrasa dintr-o legenda scotiana. Merita vazut impreuna cu familia.

The Kite Runner

Dupa multi ani petrecuti in California, Amir se intoarce in tara sa natala Afganistan, pentru a-si ajuta un prieten mai vechi, Hassan, al carui fiu are probleme.Un film regizat de Marc Forster.
89256.jpg


There Will Be Blood

O poveste de familie, despre lacomie, religie si productia de petrol, actulizata in vremurile noastre. Film nominalizat la 8 Oscaruri, regizat de Paul Thomas Anderson.

Restul e Tacere

Noul film al lui Nae Caranfil prezinta o poveste in mare parte adevarata. Un tanar regizor isi incearca norocul in cinematografie incercand sa faca o reconstituire fidela a razboiului cu turcii prin care Romania isi cucerise independenta cu 35 de ani in urma. Desi pare un subiect greu, filmul are un umor exceptional. Merita vazut cu siguranta.

Severance

Un film regizat de Christopher Smith, un antrenor ce evadeaza din monotonia de zi cu zi a Budapestei, se indreapta catre granita muntoasa. De aici actiunea o ia razna, o sa aveti parte de mult sange si adrenalina. Uitati de politicile corporatiste, doar cel mai inteligent va supravietui sangeroasei iesiri in aer liber.

14 Martie 200810.000 B.C

O epopee preistorica care urmareste calatoria unui vanator mamut tanar prin teritoriile neschimbate pentru a asigura un viitor tribului sau.Un film regizat de Ronald Emmerich.

Horton Hears A Who!

Elefantul Horton se straduie sa protejeze o comunitate minuscula de vecinii sai care refuza sa-l creada ca exista. O animatie super haioasa care nu trebuie pierduta.
21 Martie 2008

Siderwick Chronicles/The eye

Inainte de a se muta cu mama lor, gemenii Jared si Simon Grace impreuna cu sora lor Mallory, se gasesc prinsi intr-o lume paralele plina cu zane si alte creaturi. Un film regizat de Mark Waters.

The Boy In The Striped Pyjamas

Viata lui Bruno nu inceteaza sa se schimbe dupa ce el si familia lui se muta intr-un loc nou, unde el isi incepe prietenia cu singurul baiat care locuia prin imprejurimi. Un film regizat de Mark Hermn.

Step up 2

Cei care au vazut Step up 1, sunt pasionati de streetdance si de muzica lui Missy Elliot n-ar trebuie sa lipsesca sub nici o forma de la acest film.

Le Deuxieme Souffle
89257.jpg


Gu, un faimos gangster, evadeaza din inchisoare. Toata politia franceza e pe urmele lui. Inainte de a parasi tara impreuna cu Manouche, femeie pe care o iubeste, Gu are nevoie de o slujba pentru a face rost de bani. Un film regizat de Alain Corneau.

Cocosul Decapitat

Regizorul Radu Gabrea impreuna cu Axel Moustache, Alicja Bachelda-Curus, david Zimmerschied, prezinta povestea tanarului Felix Goldschmidt care sa pregateste sa fie gazd serbari de ncheiere a scolii. In asteptarea petrecerii el retraieste in amintire anii de razboi.28 Martie 2008

The Bucket List

Doi barbati in stadii terminale ale cancerului, evadeaza din locul in care sunt tratati si planuiesc o excursie in care sa-si faca de cap inainte de a muri. Cu siguranta un film cu Jack Nicholson si Morgan Freeman nu poate fi pierdut.

Roman de Gare
Un scriitor popular face cercetari indiscrete pentru a-si gasi urmatoarele caractere pentru urmatorul sau bestseller.Un film regizat de Claude Lelouch.

The Bank Job

Trecuturi ascunse, bani murdari, femei frumoase si pe Jason Statham in rolul principal, ce va puteti dori mai mult? Un film regizat de Roger Donaldson.

Dragostea Pierduta

Un film inspirat de nuvela Aventurile unei zile de Petre Ispirescu si regizat de Petre Nastase. Un film despre pretenie, dragoste, destin si tradare. Filmul prezinta pretul pe care-l plateste Vlad pentru Alina, femeia pe care o iubeste.Prin actori se numara si Daniela Nane, Mircea Diaconu, Cristina Cepraga, Marius Stanescu.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Eu si ea
  • person

    "de ce l-a creat dumnezeu p adam? pt a avea o schita pt a putea face femeia perfecta!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right