Ryan Reynolds s-a indragostit de Blake Lively in Green Lantern 3D: Protectorul Universului

Ryan Reynolds s-a indragostit de Blake Lively in Green Lantern 3D: Protectorul Universului
  calendar_month        
In cel mai recent proiect al sau, Ryan Reynolds s-a indragostit lulea de Blake Lively, un talentat pilot de incercare asemenea lui, in Green Lantern 3D: Protectorul Universului.

Din 29 iulie in premiera in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Cityplex (Bucuresti, Constanta si Brasov), Odeon Cineplex (Cluj), Cinema Florin Piersic (Cluj), Patria (Craiova), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Pheonix (Pascani) si reteaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Pitesti, Timisoara).

Cei doi au format un cuplu de exceptie pe marile ecrane, in film ei fiind indragostiti pana peste urechi unul de celalalt, dar prea incapatanati pentru a o recunoaste. Referitor la personajele pe care le interpreteaza, Ryan a declarat: ,,Hal si Carol au o relatie stransa inca din copilarie", spune Reynolds. ,,Ei au trecut prin multe impreuna, atat lucruri bune, cat si rele. Exista momente cand se comporta ca doi magneti pusi cu acelasi pol unul spre celalalt, dar in acelasi timp iti dai seama imediat cat de mare este atractia dintre ei."

62424.jpgBlake Lively, care joaca rolul unui pilot la fel de talentat ca Hal, este in asentimentul partenerului sau: ,,Carol si Hal au o dinamica interesanta, iar Ryan si cu mine ne-am tachinat in continuu la filmari, exact in stilul personajelor. Problema este ca nu stii niciodata daca vei reusi sa te armonizezi cu partenerul de film pana la primele duble, dar Ryan este un om pe care nu ai cum sa nu-l placi si pentru noi fost totul foarte simplu."

Green Lantern 3D: Protectorul Universului ii poarta pe cei doi undeva in spatiu, intr-un univers pe cat de vast, pe atat de misterios, unde exista de secole intregi o forta aparent insignifianta, capabila in realitate sa dezlantuie puteri nebanuite.

Mesageri ai pacii si justitiei, ei sunt soldatii Green Lantern, insisi Protectorii Universului. O fratie de razboinici dedicati mentinerii ordinii intergalactice, fiecare membru Green Lantern este inzestrat cu cate un inel verde, menit a-i garanta super puteri.

In momentul in care noul inamic, Parallax, ameninta sa distruga echilibrul puterii din univers, atat destinul lor, cat si cel al Pamantului depind de cel mai nou recrut, primul om selectat vreodata sa faca parte din randurile lor.

Un pilot exceptional, Hal Jordan (Ryan Reynolds) este totodata un tanar imatur, care daca va putea sa isi invinga temerile si sa isi demonstreze abilitatile, va reusi nu doar sa il invinga pe Parallax, dar sa si devina unul dintre cei mai mari razboinici Green Lantern. Si, nu in ultimul rand, sa castige inima femeii pe care o iubeste, Carol. (Blake Lively).

Lupta intergalactica se duce acum in Green Lantern 3D: Protectorul Universului, din 29 iulie in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Cityplex (Bucuresti, Constanta si Brasov), Odeon Cineplex (Cluj), Cinema Florin Piersic (Cluj), Patria (Craiova), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Pheonix (Pascani) si reteaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Pitesti, Timisoara).

Un film Warner Bros., distribuit in Romania de MediaPro Distribution.Recomandari