Sarbatoarea dragostei dureaza douasprezece zile

Sarbatoarea dragostei dureaza douasprezece zile
  calendar_month        
Hollywood Multiplex si CinemaPRO ii serbeaza pe indragostiti ca-n povesti, de la Valentine's Day pana de Dragobete.

Cei care vor veni cu jumatatea la film vor avea parte de o multime de premii si suprize, printre care si ocazia de a se casatori la cinema.

Sfantul Valentin ii casatoreste pe cinefilii indragostiti

Incepand cu 13 februarie Hollywood Multiplex Bucuresti Mall devine "Primaria indragostitilor". Cuplurile de toate varstele care viseaza sa-si uneasca destinele intr-un cadru inedit vor fi intampinate, in fiecare dupa-amiaza, de insusi Sfantul Valentin. Acestea vor avea parte de o cununie desprinsa din filmele hollywoodiene de la care nu vor lipsi certificatele de casatorie si darurile pentru insuratei.
Primul cuplu casatorit al fiecarei zile va fi rasplatit cu unul din cele 12 locuri gratuite pentru indragostiti "Lover Seats". In plus, perechile de spectatori se vor putea fotografia dupa bunul plac in cabina foto a indragostitilor.

Surprizele nu se opresc aici. Din 13 si pana pe 24 februarie, spiridusii Sfantului Valentin vor colinda prin mall si in apropiere de Piata Unirii pentru a recompensa dragostea trecatorilor cu premii si invitatii la cinema.

Distractie in doi

De momente speciale vor avea parte si spectatorii CinemaPRO.
In aceeasi perioada (13 - 24 februarie ), cei care vor merge in cuplu la film se vor putea numara printre castigatorii "tombolelor pentru indragostiti". Sunt puse in joc peste 700 de cadouri constand in lumanarele parfumate, brelocuri in forma de inima si rame foto inedite .
Mai mult decat atat, indragostitii aflati in trecere prin Piata Universitatii vor avea prilejul de a-i intalni pe mesagerii Sfantului Valentin.
Acestia le vor rasplati iubirea cu "bratarile dragostei", care vor tine loc de verighete, si invitatii la film.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Inca o zi
  • person

    "nu conteaza numarul respiratiilor ci momentele care ti-au smuls o respiratie"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right