Sase filme care au parte de continuare in 2011

Sase filme care au parte de continuare in 2011
  calendar_month        
Fanii jocurilor video, copiii anilor 80 si entuziastii Oliviei Wilde sunt foarte bucurosi ca filmul Tron Legacy s-a lansat si este o continuare perfecta a primului TRON.

In acest articol nu vom discuta insa despre Tron, ci despre filmele care in 2011 urmeaza sa fie continuate, precum Shakespeare in Love 2, Bill the Ted 3 sau Zoolander 2.

Shakespeare in Love 2

Acest film i-a adus lui Gwyneth Paltrow un premiu Oscar si l-a facut pe Joseph Fiennes faimos. Dupa 12 ani, filmul se pare ca va avea parte de o continuare. Suntem curiosi daca succesul va fi acelasi ca prima data.

Swingers 2

Vince Vaughn si Jon Favreau erau pe val dupa aparitia filmului Swingers in 1996. Acum, dupa 15 ani, filmul va avea parte de o continuare, insa ceva nu mai este atat de haios in legatura cu cei doi. Poate ca trecerea timpului isi spune cuvantul.

Zoolander 2

Despre Zoolander 2 pot spune ca sunt incantata. Subiectul filmului este despre un barbat model (Ben Stiller), care se lupta cu un complot diabolic pe cale sa preia controlul asupra lumii. Pana acum, Owen Wilson s-a aratat incantat de scenariu.

Bill and Ted 3

The Wyld Stallyns, adica Keanu Reeves si Alex Winter, par ca s-au reunit pentru a calatori in timp inca o data, intr-o cabina telefonica, la fel cum o faceau in filmul "Bill and Ted`s Excellent Adventure" din 1989. Winter declara ca "Ne-am tot gandit in ultimii ani cum sa facem o continuare la fel de buna ca originalul si in acelasi timp sa nu dam apa la moara criticilor cinici". Mare pacat insa ca George Carlin nu va fi prin preajma pentru a-l aduce la viata pe Rufus.

Scream 4

Scream a reinventat filmele horror si, in acelasi timp, cariera lui Drew Barrymore, cand a aparut prima data in 1996. Si chiar daca a fost continuat de doua ori pana acum, au trecut 10 ani de la ultimul lansat. Din fericire Neve Campbell si Courtney Cox s-au intors si s-au alaturat noilor veniti precum Emma Roberts, Kristen Bell si Anna Paquin. Nu e de mirare ca toata lumea il asteapta cu sufletul la gura.

Ghostbusters 3

S-a vorbit mult timp despre o continuare a seriei Ghostbusters, un clasic lansat pentru prima data tocmai in 1984. Acum, filmul se pare ca a intrat in productie. Dar pregatiti-va pentru dezamagirea anului: va fi animat.

Recomandari