Seria de filme Harry Potter a ajuns la final

Seria de filme Harry Potter a ajuns la final
  calendar_month        
Ultima scena a filmului Harry Potter a fost realizata marti, 15 iunie. Harry Potter and the Deathly Hallows este finalul seriei de nuvele si implicit de filme realizate de J.K. Rowling. Warwick Davis, care interpreteaza rolul profesorului Flitwick si al goblinului Griphook, a scris pe Twitter urmatoarele.

"Este sfarsitul unei ere - este oficial, astazi este ultima zi de filmari pentru Harry Potter , pentru totdeauna. Ma simt onorat sa fiu aici la ultima filmare. Ramaneti cu bine Harry & Hogwarts, a fost o magie! X…si la revedere Griphook!"

Filmele cu Harry Potter, care au debutat in anul 2001 cu pelicula Harry Potter And The Philosopher's Stone, este cea mai de succes serie de filme din toate timpurile, cu o medie de incasari de aproximativ 600 de milioane de lire pe film.

Harry Potter and the Deathly Hallows partea I va fi lansat pe marile ecrane in data de 19 noiembrie 2010, in timp ce Harry Potter and the Deathly Hallows Partea II va fi disponibila incepand cu data de 15 iulie 2011.

Fanii seriei Harry Potter au avut ocazia sa-i vada crescand sub ochii lor pe Daniel Radcliffe, Emma Watson si Rupert Grint. Acestia se intreaba acum ce vor face in continuare actorii. Unii il vad pe Redcliffe cu un viitor stralucit pe Broadway si spera sa prinda niste roluri serioase, astfel incat sa le calce pe urme lui Tobey Maguire sau Elijah Wood.

Green probabil va ramane acelasi si va juca in filme cool, urmand sa isi lanseze comedia "Wild Target" vineri in Anglia. Starul probabil va fi un comedian de succes in Marea Britanie.

Viitorul lui Watson nu este prea clar insa. Aceasta a declarat de foarte multe ori presei ca nu este atat de indragostita de o cariera in actorie. Totusi fanii ei spera ca aceasta sa nu renunte la actorie, pentru ca nu este cu nimic mai prejos decat Keira Knightley.

Urmariti mai jos trailerul filmului

Alte articole despre
Recomandari