Testoasele Ninja, mai tari decat 300

Testoasele Ninja, mai tari decat 300
  calendar_month        
Leonardo, Michelangelo, Donatello si Raphael doar ce au revenit pe marile ecrane din SUA, cu Testoasele Ninja: Reteaua si deja se bucura de prima victorie.

Prin incasari de aproximativ 25.5 milioane de dolari, Testoasele Ninja au reusit sa doboare mitul Eroilor de la Termopile/300, care au incasat in acest week-end doar 20.5 milioane de dolari.

Productia Warner Bros., distribuita in Romania de MEDIAPRO DISTRIBUTION, Testoasele Ninja: Reteaua au extaziat fanii de toate varstele ale celebrelor testoase, care au preferat animatia in defavoarea altor 6 blockbustere, printre care si mult-aclamatul 300.Scris si regizat de Kevin Munroe, Testoasele Ninja: Reteaua este o animatie special creata in regimul CG, cea mai avansata tehnica din domeniu, un lung-metraj care aduce in vocile principale nume celebre precum: Chris Evans, Sarah Michelle Gellar, Patrick Stewart si Laurence Fishborne.

89060.jpg

Create in 1984 de catre Peter Laird si Kevin Eastman, Testoasele Ninja au revolutionat lumea super eroilor. Benzile desenate originale au fost publicate in alb-negru, in doar 3000 de exemplare, care spre marea surprindere a tuturor s-au bucurat de un succes fantastic.

89059.jpg

Peste 300 de artisti din Hong Kong si 70 din Los Angeles au lucrat neincetat la readucerea la viata a celebrelor testoase, care de aceasta data revin cu o noua provocare: Testoasele Ninja: Reteaua, un film care din 27 aprilie va avea premiera si in cinematografele din Romania.

Recomandari