Testoasele Ninja: Reteaua

Testoasele Ninja: Reteaua
  calendar_month        
Create in 1984, de catre Peter Laird si Kevin Eastman, Testoasele Ninja au revolutionat lumea supereroilor.

Benzile desenate originale au fost publicate in alb-negru, in doar 3000 de exemplare, care spre marea surprindere a tuturor s-au vandut pe loc.

Dupa 1 an, Laird si Eastman au vandut licenta de producere a unor jucarii, apoi a aparut serialul tv Testoasele Ninja si in urmatorii 9 ani trei filme de lung-metaj.

Filmul prezinta povestea celor 4 eroi, care de acesta data se confrunta cu un nou sir de situatii de muchie de cutit.


De la benzi desenate la filmScris si regizat de Kevin Munroe, Testoasele Ninja: Reteaua este o animatie special creata in regimul CGI,cea mai avansata tehnica din domeniu, cu o infatisare complet noua, pentru secolul XXI, un lung-metraj care aduce in vocile principale, nume celebre precum: Chris Evans, Sarah Michelle Gellar, Patrick Stewart si Laurence Fishborne.

Celebrele testoase ninja se intorc pe marile ecrane, asa cum nu au mai aparut pana acum, intr-o noua aventura, Testoasele Ninja: Reteaua, un film care de vineri, 27 aprilie, va putea fi vizionat in premiera, in cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex si Cityplex.

Dupa ce in week-endul de lansare au reusit sa doboare mitul celor 300 de eroi de la Termopile, prin incasari spectaculoase de box-office, Leonardo, Michelangelo, Donatello si Raphael sunt pregatiti sa ofere un show de zile mari si fanilor Testoasele Ninja din Romania.

Noua aventura Testoasele Ninja: Reteaua este construita in jurul actiunilor excentricului milionar Maximillian Winters, ale carui forte nebanuite declanseaza un cumplit blestem asupra orasului. Este momentul ca Leonardo & Co. sa se ridice din canale si sa infrunte raul. Cu ajutorul vecinilor pamanteni, April O'Neill si Casey Jones, eroii nostri cu carapace se intorc pe marile ecrane din 27 aprilie, intr-un tur de forta nebanuit, menit sa-i bucure pe cei mici si nu numai, cu productia Testoasele Ninja: Reteaua.

Recomandari