The Curious Case Of Benjamin Button

The Curious Case Of Benjamin Button
  calendar_month        
Am inceput sa ma uit la unele filme doar cautand distributia lor in prealabil. Pare destul de nebunesc daca stai sa te gandesti ca pana si Angelina Jolie are multe filme de prost gust si nu doar ea.

Asadar The Curious Case Of Benjamin Button m-a pus in fotoliu din doua motive. Brad Pitt in rolul principal si Cate Blanchett, actrita diafana care-mi straneste invidie si placere.

Al doilea motiv este desigur titlul filmului , care mi se pare incitant datorita cuvantului Curious amplasat, cum nu se putea mai bine.

Filmul este o capodopera, genul de film pe care abia astepti sa ti-l cumperi si sa-l asezi langa colectia de dvd-uri "trebuie vazute".

Povestea este interesanta si starneste o mie de intrebari. Intrebari la care vi se va raspunde desigur daca aveti rabdarea necesara sa urmariti tot filmul.

E ca un joc nebun de fapt. Daca esti fana Brad Pitt ai sa-ti dai seama ca acesta joaca inca de la inceput dar va fi greu de identificat.

Mai concret spus, acesta se naste cu o maladie, se naste batran si cu cat inainteaza in varsta…intinereste.

Asa ca rabdarea este necesara. Daca iti doresti sa-l vezi pe Brad in toata splendoarea lui, va trebui sa astepti sa…intinereasca.Actiunea se petrece undeva pe la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial, cand o femeie moare dand nastere micului "monstru". Tatal copilul suparat si speriat de acest copil-monstru il abandoneaza pe treptele unui azil. Copilul este gasit si crescut in azilul respectiv.

Mai multe nu aflati de la mine, dar nici nu-i nevoie pentru ca filmul sa apara si in cinematografele din Romania.

O alta mica minune care apare in film, desi doar in cateva secvente este surioara mai mica a actritei Dakota Fanning si anume Elle Fanning. O adevarata aparitie.

Vizionare placuta!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Strada mea
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right