The Eye

The Eye
  calendar_month        
N-am vazut un film bun de groaza de mult timp. Nu pentru ca n-ar fi aparut filme de acest gen, insa unele dintre ele in loc sa ma sperie ma ingrozesc prin nebunia de imagini cu mate scoase si balauri iesiti din ape adanci.

Ati mers vreodata la cinema si in cel mai intens moment de groaza cineva sarea de pe scaun aruncand popcornul? Da? Atunci nu este foarte greu sa va imaginati cum eram eu aseara la noul film al actritei Jessica Alba .. The Eye.

Intotdeauna am fost de parere ca si filmele horror trebuie sa aiba o poveste care sa atraga, sa uimeasca, sa socheze. The eye are si se invarte in jurul ideii de transplant de organe care pastreaza simturile si amintirile de la donator. Jessica se opereaza la ochi iar donatoarea sa are un trecut infricosator. Ea incepe sa vada lucruri pe care nu si le poate explica.

Deasemenea mai trebuie sa stiti ca filmul este un remake dupa un film japonez (Gin gwai ), ceea ce se si spune in inceputul filmului. Asa ca daca nu va plac remake-urile sau daca ati vazut originalul nu e cea mai buna idee sa vedeti si varianta americana.

Si daca ar fi sa ma gandesc la ceva care sa nu-mi fi placut la film, a fost sonorul dat prea tare de la cinematograf. Eu chiar m-am speriat. Si va doresc si voua la fel.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

amantele nefericite
  • person

    "lucrul cu adevarat criminal e sa faci o persoana sa creada ca e unica pe care o vei iubi vreodata"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right