The Social Network: primul film despre Facebook

The Social Network: primul film despre Facebook
  calendar_month        
Columbia Pictures a prezentat primul poster al filmului The Social Network, cunoscut si dupa numele de Facebook Movie.
Filmul va avea premiera in aceasta toamna, pe data de 1 octombrie.


Posterul il prezinta pe fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, interpretat de actorul Jesse Eisenberg. Cinefililor le este atrasa atentia asupra filmului prin sloganul "Nu poti ajunge sa ai 500 de milioane de prieteni fara sa-ti faci si cativa dusmani".

The Social Network relateaza istoria retelei de socializare Facebook, inca de la inceputurile acesteia, dintr-un dormitor al studentilor din Harvard, pana la apogeul de astazi, cand a reusit sa obtina monopolul absolut.

Cu scenariul lui Aaron Sorkin si in regia lui David Fincher (regizor cunoscut pentru peliculele "Se7en", "Zodiac" si "Panic Room", filmul este mult mai de actualitate acum, decat a fost anul trecut, cand a fost regizat.

Imediat dupa ce proiectul a fost facut public, multi au comentat in privinta surselor care, spun ei ar fi putut furniza material pentru o poveste mai buna.

Chiar daca acum doi ani aceasta idee era destul de fragila, pentru cine a citit Accidental Billionaires, povestea inceputului unui gigant precum Facebook ar putea sa fie chiar interesanta.
Mai mult de atat, impactul cultural pe care Facebook-ul il are in felul nostru de comunicare, de promovare a materialelor sau de informatie nu mai poate sa fie trecut cu vederea asa usor.

Portalul Internet Movie DateBase, descrie filmul ca fiind o drama care spune povestea fondatorilor Facebook.

Din distributie fac parte actori precum Rashida Jones, Joseph Mattello dar si cantaretul Justin Timberlake.

Recomandari