The Twilight Saga: Eclipse a avut premiera la Los Angeles

The Twilight Saga: Eclipse a avut premiera la Los Angeles
  calendar_month        
Pe 24 iunie, la L.A. Live Nokia Theatre, in cadrul Festivalului de Film de la Los Angeles, a avut in sfarsit loc premiera mult asteptatului film Saga Eclipse , cea de-a treia parte a seriei Twilight. Intampinati cu urletele isterice ale fanilor, sau mai bine zis ale fanelor, starurile filmului cu vampiri prietenosi si vegetarieni au pasit rand pe rand pe covorul rosu.

Toata echipa a avut ocazia sa iasa in lumina reflectoarelor, indiferent de importanta rolului din film, drept urmare celor trei magnifici, Kristen Stewart, Robert Pattinson si Taylor Lautner li s-au alaturat si mai putin popularii Ashley Greene, Kellan Lutz, Nikki Reed, Jackson Rathbone, Peter Facinelli, Elizabeth Reaser, Dakota Fanning, Bryce Dallas Howard, Anna Kendrick, Charlie Bewley, Xavier Samuel, Alex Meraz si Julia Jones, mai exact fiecare vampir, varcolac sau om din film.

De asemenea la premiera au fost prezenti si regizorul David Slade, producatoarea Melissa Rosenberg, artistii de soundtrack (The Bravery, Metric, Eastern Conference Champions) si femeia careia i se datoreaza tot succesul filmului, autoarea Stephenie Meyer.

Singura metoda prin care poti sa intervievezi unul dintre actorii principali ai filmului este sa-i prinzi intr-un loc ferit, departe de ochii publicului. Este imposibil sa auzi ceva interesant de la ei pe covorul rosu, deoarece sunt preocupati mai mult sa scaneze multimea in cautarea vreunui fanatic care si-a tatuat chipul lor pe piept.

Todd Gilchrist de la hollywood.com a avut oportunitatea sa le puna cateva intrebari lui Kristen Stewart, Robert Pattinson si Taylor Lautner. In interviurile de mai jos puteti afla despre relatia dintre personaje, evolutia rolurilor in cele trei filme si influenta pe care o are seria Twilight in viata lor profesionala.

Recomandari