The Ugly Truth

The Ugly Truth
  calendar_month        
Si pentru ca nu era de-ajuns ca stim deja cat de misogini sunt barbati mai era nevoie de inca un film sa ne aminteasca asta.

Dar cine poate sa iti spuna mai bine decat Gerard Butler ca relatiile intre femei si barbati nu funtioneaza si ca oricat de mult si-ar dori femeile romantismul s-a cam diluat in ultimii ani.

Acest film, The Ugly Truth poate fi catalogat foarte usor ca o alta comedie romantica americana cu alti actori iesi ca pe banda rulanta de la Hollywood.

In film o puteti admira sau nu, pe frumoasa din Grey`s Anatomy, Katherine Heigl, alaturi de Gerard Butler. O combinatie draguta pana la urma, avand in vedere ca amandoi sunt chiar frumusei scosi ca din cutie special pentru noi, publicul feminin.

Gerard in film, sub numele de Mike, este prezentatorul unui show de televiziune intitulat The Ugly Truth in care explica femeilor dar si barbatilor cum functioneaza apropierea dar si departarea dintre femei si barbati.

Relatiile nu functioneaza, daca un tip se preface ca te asculta e doar pentru ca isi doreste sa te aiba in patul lui si tot tacamul pe care l-am servit si in Hitch si in alte filme de acest gen.

Domnisoara Katherine este in film producatoarea show-ului mai sus amintit, o romantica incurabila care va fi vindecata pana in finalul filmului de sarmantul Mike.

Incep sa ma simt amenintata de acest gen de filme din simplul motiv ca ma obliga sa raman singura la el, pentru ca, sincer va spun, iubitul meu fuge mancand pamantul cand aude de asemenea nazdravanii de filme.

Asadar, sunati-va prietenele si mergeti la film pentru ca popcornul merge mana in mana cu ideile lui Gerard Butler…pocpoc.

Filmul are premiera in Romania pe data de 11.09.2009.


Trailer:

Recomandari