Topul celor mai de `speriat` copile din filme

Topul celor mai de `speriat` copile din filme
  calendar_month        
Filmul Let Me In a fost lansat vineri in Statele Unite, iar daca te-ai simtit absent din sala de cinematograf in acest an, filmul lui Matt Reeves iti poate readuce pofta de marile ecrane.

Regizorul, care este cunoscut si pentru filmul Cloverfield, a realizat o poveste horror care este animata de o performanta foarte buna a actorilor si de o cinematografie stelara. In acest articol nu vrem sa dezvaluim prea multe despre film, ci sa prezentam o lista cu cele mai de speriat copile din filmele de groaza .

Eli - Let the Right One In

Let Me In este considerat remake-ul remarcabilului film suedez lansat in 2008, Let the Right One In. Dupa parerea mea este doar o alta adaptare a cartii si in niciun caz un remake dupa respectivul film suedez. Important este ca Eli nu este o fata pe care o poti controla. Manipularea sa metodica asupra lui Oskar o pun pe primul loc al acestei liste. Da, este grozav ca poate sa se descurce cu un Cub Rubik, insa in acelasi timp iti va rupe capul de pe umeri si iti va suge sangele.

Esher - Orphan

90417.jpgImi imaginez ca procesul de adoptie, pentru tinerele cupluri, este un cosmar. Ei bine, filmul Orphan, lansat in 2009, nu face nimic pentru a le diminua teama. Cand doi tineri adopta un copil orfan, cu un trecut necunoscut, isi fac cea mai mare paguba din viata lor. Se dovedeste ca Esher duce o viata balansata; intr-un moment coloreaza, in altul omoara cu sange rece. Probabil nu este normal sa intreb, insa orfelinatele au o polita de returnare? Sper ca familia sa fi pastrat chitanta.


Samara - The Ring


90415.jpgPe hartie, Samara din The Ring pare fetita perfecta. Insa, se dovedeste ca Samara traieste si respira - ei bine, nu este cazul ei, pentru ca e deja fantoma - pentru a te ucide. Noi intelegem ca nu isi mai apreciaza prea mult mama din pricina metodelor folosite cand o invata sa inoate, insa treci peste. Si inca un sfat pentru tine Samara, daca nu iti usuci parul cand iesi din fantana o sa racesti.


Regan - The Exorcist


62177.jpgEste un fapt cunoscut ca personalitatea unui copil se modifica odata cu varsta, insa este destul de suspect ca la o varsta atat de frageda, sa fii posedata de diavol si sa rabufnesti in ura si manie, precum Regan din The Exorcist. Nu sunt sigur ca este vorba despre limba cat un sarpe sau pozitiile de yoga pe care le executa, insa este ceva suspect cu fata aia.


Gemenele - The Shining


90416.jpgAceasta este probabil cea mai tentanta slujba de babysitter pe care cineva o poate primi. Cele doua fetite adorabile traiesc intr-un hotel gigant de langa o pista de schi. Pentru incepatori, succes in urmarirea celor doua prin hotelul bantuit. De asemenea, felul in care parintii le imbraca este chiar suparator.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

ce dor imi este de tine!!!!!
  • person

    "nu pot sa imi dau seama de ce a tebuit sa astept 30 de ani ca sa il intalnesc!!!unde a fost pana acu"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right