Tu cu cine te uiti la filme?

Tu cu cine te uiti la filme?
  calendar_month        
Ce faci cand ai putin timp liber? Fie citesti o carte, fie te uiti la un film. Dar pentru ca cel mai usor este sa alegi filmul am sa te invat cum si cu cine sa te uiti la filme.

In primul rand am sa pornesc de la cateva experiente personale. De multe ori atat prietenii cat si colegii de serviciu se ofera sa-ti dea cate un dvd cu filmul lor preferat. Nu scapi evident sa nu fii intrebat in ziua ce urmeaza: "Ei, si cum ti s-a parut filmul?". Fata lor este plina de entuziasm si se vor astepta sa exclami un : "Excelent film!". Nu ai sa faci asta insa pentru ca filmul chiar nu ti-a placut.

Ce este de facut?

Daca este o comedie nu fa greseala sa te uiti singura la film. Din aceeasi experienta de care vorbeam si mai sus am sa-ti zic ca nu vei savura filmul la adevarata lui valoare. Ia oricare film gen comedie si vizioneaza-l singura si apoi cheama pe cineva la tine si ai sa vezi ca ai sa razi de doua ori mai mult la el.

Cand esti in compania altcuiva se mai intampla sa gasesti amuzante unele scene pe care singura nu le-ai fi bagat prea mult in seama. Simtul umorului difera de la persoana la persoana. Sa nu uitam evident sa spunem si de apropierea care se face intre doua persoane ce savureaza un film bun.

La ce sa te uiti cand esti singura?

Un exemplu bun de film la care sa te uiti cand esti singura poate fi Breaking the waves sau de ce nu Titanicul.

Dramele sunt filme pe care, eu personal, prefer sa le vad in singuratate. De ce? Daca ma uit la o drama cu iubitul meu care nu este atat de sensibil ca mine va rade cu siguranta la unele scene pe care eu le gasesc triste. Imi va strica cheful de plans in batista la sfarsitul filmului. Iar eu am nevoie de asa ceva. Din cand in cand.

Daca il vezi cu o prietena, poti risca sa nu nimeresti genul ei de film si iarasi sa nu te poti manifesta cum doresti.

Eu te sfatuiesc sa nu vizionezi comediile in singuratatea dar sa incerci sa vezi o drama cu perdelele trase si servetelele langa tine. Va fi timpul tau liber petrecut asa cum iti doresti.

Alte articole despre
Recomandari