Valul Pictat

Valul Pictat
  calendar_month        
Doi actori fenomenali, o superba poveste de dragoste plasata intr-un decor autentic si un scenariu de Oscar. Pe scurt, Valul Pictat.

Inspirat dupa romanul clasic al lui Somerset Maugham, a carui editie in limba romana a aparut la Polirom, Valul Pictat aduce pe marile ecrane de cinema povestea emotionanta a unui tanar cuplu britanic.

Kitty este femeia alaturi de care vrea sa isi petreaca viata

(Naomi Watts) Kitty este intruchiparea tinerei burgheze londoneze, o fire naiva, ferita, datorita modului sau luxos de viata, de greutatile existentiale.

Walter este genul de barbat hotarat, care stie ce vrea de la viata. Cu o cariera promitatoare ca medic bacteriolog, Walter a stiut inca din prima clipa in care a zarit-o, ca ea, Kitty, este femeia alaturi de care vrea sa isi petreaca restul vietii.Singuri, intr-un sat izolat din China, cei doi se redescopera si exploreaza impreuna taramul mitic al iubirii, bucurandu-se de fiecare comoara rezervata de o viata plina de dragoste.

Cu doua staruri de talia talentatului Edward Norton (dublu nominalizat la Oscar si castigator a alte 14 premii) si promitatoarei Naomi Watts (nominalizata la Oscar si castigatoare a alte 28 de premii), Valul Pictat/The Painted Veil se bucura si de un scenariu impresionant semnat de Ron Nyswaner, cel care in 1993 primea Oscarul pentru "Cel mai bun scenariu", cu filmul Philadelphia.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Adio...si pe curand ! - Enjoy saying goodbye...
  • person

    "nu va luati dupa aparente.."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right