Varcolacii si ciocolata

Varcolacii si ciocolata
  calendar_month        
In Bucurestiul din Blood and chocolate varcolacii sunt peste tot.
Fiorosi si nu prea, se intalnesc printre ruine (locatii splendide din Bucuresti) cu mic cu mare sa bea absint si sa danseze pe manele (in opinia regizoarei Katja von Garnier poate la fel de reprezentative pentru Romania ca si varcolacii).

Printre atatia insetati de sange se distinge cu usurinta o faptura blonda pe nume Vivian Gandillon ( Agnes Bruckner ) care cand nu face bomboane de ciocolata, e varcolac pasnic.


Capetenia haitei, Gabriel ( Olivier Martinez ), putin peltic, neconvingator in rolul varcolacului sef vrea sa apere cu orice pret traditiile insa cand Vivian se indragosteste de artistul Aiden Galvin ( Hugh Dancy ), incepe revolta.

Puternica Vivian se dezice de neamul patrupezilor carnivori dar asta nu face decat sa puna in pericol viata iubitului sau, omul Aiden.

V-ati dat seama … Blood and chocolate vrea sa impleteasca pasiunea cu fiori de spaima insa ce rezulta este doar o poveste cu tente telenovelistice.

Nu este vorba de un simplu film cu varcolaci ci despre un simplu film romantic la finalul caruia exclami: "Uite dom'le ce poate sa faca dragostea!"

Asadar la fel cum in telenovele un orb isi recapata vederea in mod miraculos, Vivian isi invinge latura animalica datorita sentimentelor puternice. Uau!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Liniste
  • person

    "e loc sub soare pentru toata lumea. mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right