Winnie de Plus se intoarce cu noi aventuri

Winnie de Plus se intoarce cu noi aventuri
  calendar_month        
Studiourile Walt Disney se intorc in Padurea de 100 de acri cu Winnie de Plus. Incepand cu 15 iulie, ii veti putea reintalni pe cei care v-au incantat cu sarmul si imaginatia lor, sarea si piperul acestei animatii clasice, semnata Disney. Ursuletul neindemanatic se intoarce cu o poveste plina de aventuri, dar si cu prietenii sai Tigru, Iepure, Purcelus, Bufnita, Kanga, Roo a€" si nu in ultimul rand Aiurel, care si-a pierdut coada, pentru a-i incanta pe micutii de pretutindeni.

Povestea se desfasoara pe parcursul unei singure zile, o zi ca oricare alta in Padurea de 100 de acri. Plus se trezeste flamand si se intampla sa nu aiba miere, motiv pentru care porneste in cautarea acesteia. Simpla cautare a mierii se transforma intr-o aventura, iar primul lucru care il abate de la drumul sau este un concurs pentru a-i gasi o coada noua lui Aiurel spune regizorul Don Hall.

Mai apoi, Plus gaseste un bilet de la Christopher Robin pe care scria: Am plecat. Cu treaba. Ma intorc. Biletul ajunge la Bufnita, care citeste gresit si ii alarmeaza pe toti spunandu-le ca baiatul a fost rapit de o creatura numita Mantarc. in mai putin de cateva momente pornesc cu totii intr-o aventura plina de peripetii pentru de a-l salva pe Christopher Robin de presupusul vinovat. Se dovedeste a fi o zi foarte aglomerata pentru ursuletul care nu-si dorea decat sa gaseasca niste miere.

Dublajul in limba romana a fost asigurat de actori celebrii, fiecare personaj bucurandu-se de o voce inconfundabila astfel: Plus - Cristian Sofron, Aiurel - Valentin Teodosiu, Tigru - Cristian Popescu, Bufnita - Petre Lupu (dialog) si Petru Margineanu (cantece), Purcelus - Daniel Stanciu (dialog) si Mihai Bisericanu (cantece), Kanga - Ruxandra Sireteanu, iar solista cantecelor este Anca Sigartau. Naratorul animatiei a fost nimeni altul decat actorul Eusebiu Stefanescu.
62379.jpg


Winnie de Plus aduce pe marele ecran nu numai personaje pe care parintii si-au dorit dintotdeauna sa le arate copiilor, dar si personaje pline de entuziasm care pretuiesc valorile morale. Acestea din urma sunt lucruri care au fost transmise generatiilor de copii si reflecta principiile enuntate de Walt Disney. Toate acestea si aventurile micilor eroi vor putea fi vizionate incepand cu 15 iulie 2011 in toate cinematografele partenere din tara.

Nu fac filme pentru copii in special, ci le fac pentru copilul care traieste in noi fie ca avem 6 sau 60 de ani. O mai numesc si inocenta. Cel mai rau lucru al fiecaruia nu este lipsa inocentei, ci ascunderea ei in adancul sufletului. Prin munca mea, incerc sa ajung la acea inocenta, sa-i arat fericirea si lucrurile amuzante ale vietii; sa-i arat ca rasul este sanatos; sa-i arat ca omul, desi ridicol de amuzant in unele momente, poate atinge maretia - Walt Disney.

Alte articole despre
Recomandari