Castiga noul album Eagles!

Castiga noul album Eagles!
  calendar_month        
Universal Music te invita la concurs!

Poti castiga noul album Eagles - Long Road out of Eden.

Tot ce trebuie sa faci este sa te abonezi la newsletter-ul de divertisment in perioada 26 martie - 2 aprilie 2008 si te inscrii automat in concurs.Detalii premii:


Dupa 28 de ani de la ultimul lor album de studio, cei patru membrii fondatori revin cu un nou album. Long Road out of Eden contine 2 CD-uri si 20 de melodii noi. Primul CD este de fapt o reintroducere a formatiei cu un prim cantec ce te duce cu gandul la o viziune post nucleara a lui Seven Bridges Rd, urmat de un cantec pe care au uitat sa il inregistreze acum 35 de ani, How Long.

Daca nu sunteti convinsi inca, exista si un al doilea CD, ce incepe cu melodia care da titlul albumului. Versurile taioase, acordurile de chitara ale lui Walsh si atmosfera transmisa transforma acest cantec in unul dramatic si increzator.
Daca sunteti un fan vechi al formatiei Eagles, pregatiti-va pentru ceva spectaculos. Daca sunteti un fan nou, acest album contine numai melodii excelente ce merita ascultate.

Dupa peste 35 de ani in industria muzicala, formatia stie foarte bine cu ce sa isi multumeasca fanii si toate cele 20 de melodii sunt dovada acestui lucru.


Detalii concurs:

Se vor desemna 3 castigatori a cate un cd - Long Road out of Eden

Concursul se desfasoara in perioada 26 martie - 2 aprilie 2008

Participa la concurs toti cei care s-au abonat la newsletter-ul de divertisment in aceasta perioada

Castigatorii vor fi afisati pe 2 aprilie 2008

Castigatorii vor primi mail de confirmare la care vor trebui sa raspunda in maximum o saptamana de la data primirii, altfel premiul devine nul

Castigatorii sunt:

Draghici Anca
Ionescu Liliana Sonia
Fotescu Alexandru

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Ruga
  • person

    ""cand iubirea va face semn, urmati-i indemnul..." (khalil gibran - profetul)"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right