Cele mai frumoase melodii de toamna

Cele mai frumoase melodii de toamna
  calendar_month        
Nicu Alifantis, Tudor Gheorghe, Nana Mouskouri, Enya sau Edith Piaf sunt voci exceptionale care au lasat publicului larg numeroase melodii deosebite . In zilele melancolice de toamna poti petrece cateva momente placute in compania acestor artisti, care iti propun unele dintre cele mai sensibile melodii de toamna.

Emotie de toamna, De va veni la tine vantul, Plans de toamna, Try to remember, Autumn Leaves, October si The First of Autumn sunt cateva dintre cele mai frumoase melodii care imortalizeaza culorile aramii ale toamnei.


Emotie de toamna - Nicu Alifantis

Melodia lui Nicu Alifantis este una dintre cele mai frumoase si melancolice melodii despre toamna si iubire. Pe versuri de Nichita Stanescu, melodia interpretata de Nicu Alifantis ne emotioneaza in fiecare an, atunci cand frunzele copacilor isi schimba culoarea.


De va veni la tine vantul - Mondial

Formatia Mondial este una dintre formatiile fondatoare ale muzicii rock in Romania. Una dintre cele mai frumoase melodiie de toamna in limba romana le apartine celor de la Mondial, care au lansat melodia intitulata "De va veni la tine vantul", pe versuri de Octavia Goga.


Plans de toamna - Tudor Gheorghe

Tudor Gheorghe este unul dintre cei mai apreciati rapsozi din Romania. Toamna nu a fost niciodata mai frumoasa ca in cantecele lui Tudor Gheorghe.


Try to remember - Nana Mouskouri

Nana Mouskouri este una dintre cele mai cunoscute cantarete de orgine greaca, care a interpretat numeroas arii clasice, piese de jazz, folclor si pop. In zilele de toamna, poti deveni melancolic pe acordurile delicate ale piesei "Try to remember".


Autumn Leaves - Edith Piaf

Edith Piaf, una dintre cele mai mari cantarete ale Frantei, a reflectat in cantecele sale, in special in balade, viata sa plina de greutati. Printre cele mai frumoase melodii ale sale se numara "La Vie en rose", "Non, je ne regrette rien", "Hymne a l`amour", "Milord", "La Foule" sau "Padam, Padam".

In zilele calde de toamna poti asculta si melodia "Autumn Leaves", un cantec sensibil si delicat, intr-o interpretare de exceptie.


The First of Autumn - Enya

Enya este una dintre cele mai de succes interprete din Irlanda. Stilul sau unic si vocea speciala au cucerit milioane de fani din lumea intreaga. Pe ultimul album al artistei, A day without rain, vei regasi si o melodie speciala, dedicata primelor zile de toamna: The first of autumn.
October - Evanescence

Evanescence e o formatie de rock alternativ, cu un succes imens la public. Cu influente gothic metal, rock alternativ, piano rock, arena rock si wagnerian rock, trupa sensibilizeaza cu melodii speciale.

Una dintre melodiile melancolice de toamna, pe care le poti asculta in zilele ploioase, este si melodia "October".


Autor: Mihaela Rotaru

Alte articole despre
Recomandari