Concert Alternosfera

Concert Alternosfera
  calendar_month        
Marti, 27 februarie, la Rockforum, trupa ALTERNOSFERA isi va lansa in Club A albumul Orasul 511.

89029.jpg


Din 1999, de la primul concert in Chisinau si pana la participarea in 2007 la prestigiosul festival european "Eurosonic 2007" din Olanda, Alternosfera s-au remarcat prin rockul alternativ melodic practicat, cu clapa care "duce" toata melodia. Versurile lor sunt de cele mai multe ori de dragoste, avand insa si conotatii sociale sau politice. Vocea lui Marcel, solistul formatiei, este bogata ca inflexiuni, avand si o linie lirica dezvoltata si exersata, cat si puterea de a "urca" foarte mult. Melodicitatea lor specifica este data si de faptul ca majoritatea pieselor au "lead"-ul de pian clasic.

Club A si Alternosfera va invita acum la lansarea primului album in limba romana "Orasul 511" la casa de discuri Intercont Music sub label Penumbra Records, lansare ce va avea loc la data de 27 februarie 2007, ora 19.00 in Club A.

89028.jpg


Istoria Alternosferei incepe in Republica Moldova, in 1998, la 13 decembrie, cand are loc prima repetitie in deplina componenta a formatiei. Ulterior, la 23 noiembrie 1999, Alternosfera sustine primul concert, in Chisinau. In 2001 formatia realizeaza primele inregistrari demo, iar in 2002 au loc inregistrari demo si la Bucuresti.

Formatia Alternosfera are o experienta activa de mai mult de cinci ani. Schimband, de-a lungul timpului atat componenta cat si directia muzicala, aceasta formatie a ajuns la maturitate, avand un stil propriu, inconfundabil.

89026.jpg


Alternosfera practica un rock alternativ melodic, cu clapa care "duce" toata melodia. Versurile lor sunt de cele mai multe ori de dragoste, avand insa si conotatii sociale sau politice. Ca sound,

Alternosfera este unica in momentul de fata pe piata muzicala basarabeana, contextul lor de influente variind de la anii `80 la rockul alternativ al Seattle-ului anilor 90.

89027.jpg


Vocea lui Marcel este bogata ca inflexiuni, avand si o linie lirica dezvoltata si exersata, cat si puterea de a "urca" foarte mult. Melodicitatea lor specifica este data si de faptul ca majoritatea pieselor au "lead"-ul de pian clasic.

Alternosfera a evoluat pe majoritatea scenelor chisinauene participapind la cele mai importante festivaluri de muzica rock din Moldova, fiind foarte bine apreciata de public.

89025.jpg


In Romania, Alternosfera a mai cantat la Bucuresti, in cadrul festivalului Tuborg si la Vama Veche, in cadrul festivalului Stuffstock.
Este o echipa serioasa si unita, una care a reusit sa demonstreze ca se pot face lucruri frumoase si calitative si in Moldova.

In prezent, trupa ii are in componenta pe Marcel Bostan, vocalist, Vitalie Chian, claviaturi, Dumitru Costin, chitara bas, Vlad Hohlov, baterie, si Marin Nicoara, chitara solo

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Criza financiara mondiala
  • person

    "cu cat vom gandi mai rational cu atat vom fi mai liberi!voltaire"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right