Cupa Presei la Cantat Tuborg

Cupa Presei la Cantat Tuborg
  calendar_month        
Cupa Presei la Cantat Tuborg, unul dintre cele mai asteptate evenimente dedicate reprezentantilor din presa romaneasca, a tras cortina pentru al saptelea an consecutiv.

Aseara, la Hard Rock Cafe, trupele inscrise in concurs au electrizat cele aproape 500 de persoane prezente in public, atat sustinatori ai participantilor, cat si iubitori de muzica de calitate.

Gazda evenimentului a fost Daniel Buzdugan, responsabilul cu "sarea si piperul" fiecarui show oferit de cei inscrisi in concurs. Seara a fost deschisa de trupa Zero, care a starnit apetitul invitatilor pentru distractie si bere Tuborg.

Si in acest an, juriul a avut o misiune grea in desemnarea castigatorilor, Mircea Vintila (Presedinte), Alexandra Ungureanu, Zoli Toth, Smiley, Damian Draghici, Bodo de la Proconsul, Cornel Ilie de la Vunk, deliberand minute in sir pana la marele anunt.

Membrii trupei Vita de Vie au sustinut un concert special care a prelungit emotiile concurentilor, dar care a incantat audienta, multi dintre participanti declarandu-se fani ai trupei.

In final, dupa deliberarile de rigoare, juriul a decis......

Marele premiu a revenit in acest an Marinei Velle, de la National FM, fericita castigatoare a unei excursii in Danemarca, premiu oferit de Aerotravel Lufthansa City Center. Trofeul i-a fost inmanat de jurnalistul Florin Ghioca, initiatorul Cupei Presei la Cantat.

Premiul I a revenit reprezentantilor Antena 1, Lucian Darie si Cornel Puscasu, premiul al doilea a fost adjudecat de trupa ER-EF-EM a celor de la Realitatea FM - cu Robert Turcescu la tobe, iar locul 3 a revenit trupei Radio Lynx. Cosmin Motei de la ProSport a obtinut premiul special al juriului.

Cupa Presei la Cantat este un eveniment conceput si realizat de jurnalistul Florin Ghioca in urma cu 7 ani. Ideea acestui concurs a pornit de la o provocare lansata de artisti, care au aflat, cu acest prilej, ca jurnalistii care scriu despre ei sunt cel putin la fel de talentati sau au macar habar de muzica si in mod practic.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Servicii profesionale de productie publicitara
  • person

    "servicii profesionale de publicitate"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right