De ce ne place Horia Brenciu?

De ce ne place Horia Brenciu?
  calendar_month        
Intr-o comunitate atat de complexa de femei nu putem sa nu amintim de o figura masculina de exceptie din peisajul autohton.

De ce ne place? De ce ne atrage?

A fost prezent multa vreme langa noi si nu ne-a pacut atat de tare pana cand nu si-a lasat renumitul cioc si pana nu si-a luat pelerina neagra din cuier si palaria de pe masuta din sufragerie.

Si-a gasit placerea in cantec si o data cu asta a adus in lumea expusa noua si o energie pozitiva extraordinara.

In prezent este unul din cei mai bine cotati artisti care canta live, cu o orchestra renumita si care face un show de zile mari. Isi merita toti banii si toate pupicurile de dupa.

Ce gen de muzica i se potriveste? Cu care sa incepem? Cu swing, pop, rock, gospel, jazz, latino, country, soul sau funk? Publicul il regaseste in toate piesele. E jucaus si are o pofta de viata extraordinara.
89728.jpg


Cum sa nu-l iubim? Este unul dintre cei care ne definesc ca si natiune in materie de muzica desi nu stim sa-l apreciem la adevarata valoare.

Pe langa toate calitatile artistice expuse in lumina reflectoarelor, Horia este un adevarat gentleman. Norocoasa este femeia care ii merge la brat si careia ii zambeste din tot sufletul.

Va amintiti de videoclipul "Lucruri Simple", de mangaierea lina in parul domnisoarei, de fericirea din privirile ei?

Ca si femeie ma duce cu gandul la dragostea plina de implinire si pace sufleteasca, care te face sa inchizi ochii si sa plangi de fericire pentru ca esti iubita.

Ceea ce putini stiu despre Horia este ca romantismul incurabil care il caracterizeaza il face sensibil la peisajele rurale, la amintirile de demult si la poezie. Scrie foarte bine si isi traieste fiecare experienta cu intensitate.

Mai multe despre el puteti afla chiar de pe site-ul lui : www.hbm.ro, fotografii realizate de acesta in zonele pe care le-a vizitat si muuulta muzica buna. Enjoy!">

Recomandari

Newsletter Ele.ro

De ce marketing online?
  • person

    "...impreuna putem realiza lucruri marete..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right