El Negro: concert aniversar la 10 ani

El Negro: concert aniversar la 10 ani
  calendar_month        
A&A Records, MTV si ProFm Reggae te asteapta joi, 18 iunie la Silver Church de la orele 22:00 la cea mai colorata aniversare reggae cu cel mai tare live show al anului!

Trupa El Negro, intr-o formula de 10 muzicieni aniverseaza alaturi de tine 10 ani de cea mai buna muzica reggae romaneasca, intr-un super concert live alaturi de 10 invitati: Filip (Sport Sangeros 3), Selecta B (Elvetia), Mihnea (OCS), George Vintila, Alex, Ciupi, Florin (Mandinga) si alti invitati tinuti la secret.

Trupa a pregatit pentru tine un show conceptual de anvergura, bazat pe visual arts si multe alte surprize, iar daca esti pe val ai putea chiar sa castigi chitara pe care s-au compus cele mai cunoscute piese El Negro: Ploaia, Mi-e dor de tine, Lasa-ma, 2 fire de iarba si desigur Lumina la Baie.Piesa Lumina la Baie a fost votata de fani sa fie urmatorul extras de single astfel ca ea beneficiaza acum si de un videoclip nou-nout pentru care baietii au filmat intr-un cadru neconventional: o baie-living, ce a fost construita de o echipa de scenografi de la zero. Regia videoclipului ii apartine lui Daniel Soare, iar directorul de imagine este Adrian Paduretu.

El Negro s-a gandit si la fanii care nu pot ajunge la eveniment, astfel ca apropo.ro ofera transmisia live a concertului!

Vino sa semnezi condica celei mai mari petreceri Antipanica, intr-un cadru ce aminteste de ritmurile si veselia jamaicana!

Parteneri media: MTV; Pro Fm; Time Out Bucuresti; Bestmusic.ro; Revista Sunete; Oops Media, Ele.ro; apropo.ro; yazee.ro, muzicabuna.ro. tillate.ro; jah-army.net.

Biletele pentru concert se gasesc la intrare cu pretul de 25 de lei.

Recomandari