Finlandia Midnight Sun - lansare Loredana

Finlandia Midnight Sun - lansare Loredana
  calendar_month        
Loredana a lansat albumul "Sundance" in cadrul evenimentului VIP Finlandia Midnight Sun

Bucuresti, 12 iunie 2009 a€" Finlandia Midnight Sun revine si in acest an in Romania printr-o serie de evenimente devenite deja traditie. Serile de sarbatoare ale Soarelui finlandez de la Miezul Noptii au inceput cu evenimentul VIP Finlandia Midnight Sun de la Bucuresti, din Fratelli Social Club.

In cadrul evenimentului, Loredana a lansat cel de-al 17-lea album din cariera - albumul "Sundance", sustinut de Finlandia Vodka si lansat impreuna cu MediaPro Music.

Midnight Sun este sarbatoarea soarelui de la miezul noptii care in Finlanda straluceste neincetat timp de 73 de zile. Soarele, apa, orzul in 6 spice si intreaga natura din Finlanda sunt elementele din care se naste vodka Finlandia.

Si pentru ca Midnight Sun este o parte atat de importanta a culturii finlandeze, soarele a primit un loc remarcabil pe fiecare sticla de vodka Finlandia si a devenit unul dintre elemenetele definitorii ale albumului Loredanei pe care Finlandia il sustine.
Starurile serii au fost Loredana - care a lansat albumul "Sundance" - si Sara La Fountain, fost fotomodel finlandez, devenita "chef" si una dintre cele mai cunoscute realizatoare de emisiuni despre arta culinara (Perfect Day), emisune difuzata in peste 60 de tari.

Soarele, placerea de a dansa si bucuria de a iubi sunt temele principale ale albumului "Sundance" semnat Loredana, dedicat tuturor celor care impartasesc aceste sentimente si care doresc sa se exprime prin muzica si dans.

"Albumul este pop, dar este mai mult decat atat: este o fuziune intre electro, dance si rock. Este o bomba si abia astept sa vi-l fac auzit. As putea spune ca este dorinta mea de a aduce rifurile de rock din nou pe ringul de dans. O sa aveti surpriza de a descoperi un sound inedit si povesti care sunt convinsa ca o sa si atraga foarte mult pe fani, iar beat-urile de pe "Sundance" imi doresc sa incinga cluburile.", declara Loredana.

Sara La Fountain a gatit delicatese cu vodka Finlandia pentru toti invitatii de la evenimentul Finlandia Midnight Sun.

Sara La Fountain (nascuta la Santa Barbara, California, in 1981) este maestru bucatar de origine finlandeza, personalitate TV, autor de carti de bucatarie si designer.

Ea a primit premiul pentru "cea mai buna carte de bucate"- Gourmand Word Cookbook Award la categoria debut, in 2006, cu cartea "A la Sara". In 2008, Sara a inceput seria de emisiuni TV "Perfect Day", care este un program despre arta culinara difuzat in aproximativ 60 de tari din intreaga lume.

Ea este, de asemenea, primul maestru bucatar din vest care a fost acceptat sa apara pe un canal din China - Food TV.

Sara La Fountain este prezenta in fiecare an la evenimentul international Finlandia Midnight Sun din Laponia.

Recomandari