Gabriella Cilmi

Gabriella Cilmi
  calendar_month        
Gabriella Cilmi s-a nascut la 10 octombrie 1991 in Melbourne si locuieste cu parintii si cu fratele ei..

Inca de la o varsta frageda a aratat interes pentru o paleta larga de stiluri muzicale, stiluri asemenatoare artistilor Nina Simone, Led Zeppelin, Janis Joplin, The Sweet, T.Rex si Cat Stevens. In ciuda aptitudinilor naturale si a talentului vocal, i s-a spus ca ii lipseste disciplina necesara pentru a urma o cariera in domeniul muzical..

In 2004, in timp ce cand o piesa Rolling Stones la un fesival din Melbourne, a reusit sa traga atentia lui Michael Parisi, reprezentant al Warner Music. La treisprezece ani, Gabriella a calatorit in SUA si Marea Britanie insotita de Adrian Hannah si i s-au oferit 4 ccontracte majore in SUA. In cele din urma, a semnat cu Island Records UK.

Piesele "Don`t Tell Me" si "Sorry" au facut parte din coloana sonora a filmului australian Hating Alison Ashley.

In decembrie 2007, Gabriella Cilmi si-a facut debutul la UK TV, cantand piesa "Sweet About Me".

Tot in decembrie 2005, piesa "Sanctuary" a facut parte din coloana sonora a filmului St Trinian`s.Cilmi a cantat de asemenea si pe tema serialului Echo Beach, difuzat la inceputul lui 2008 pe ITV1.
In ianuarie 2008 Cilmi l-a sustinut pe Rufus Wainwright in turul in Australia. In februarie 2008 a sustinut trupa pariziana in turul lor in Marea Britanie Nouvelle Vague.

Albumul de debut al artistei, Lessons To Be Learned a fost scris si inregistrat cu echipa Xenomania si lansat pe 31 martie 2008, in Marea Britanie.

Single-ul "Sweet About Me" a debutat in UK Singles Chart cu numarul 68 si a urcat apoi pe pozitia 50 in urmatoarea saptamana. Dupa lansarea albumului, single-ul a urcat din noi pe pozitia 20.
Gabriella Cilmi a cantat piesa "Sweet About Me" la emisiunea matinala australiana Sunrise pe 1 aprilie si apoi la talk show-ul Rove.

Din martie pana in mai 2008 a sustinut trupele Sugababes si Nouvelle Vague in turneul lor in Marea Britanie.

Dupa ce piesa "Sweet About Me" a scazut dropped to number two for several weeks, she reclaimed the number one spot on 19 May 2008 on the Australian ARIA Charts.

Pe 9 iulie 2008, cel de-al doilea single "Save The Lies" a fost lansat exclusiv pe website-ul The Sun. Pe 13 iulie 2008 a fost lansat in Fresh40 chart "Out Of Office Remix".

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Am venit
  • person

    "http://luiza.zboara.eu - sau - fericirea daruita de copii"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right