Holograf lanseaza Primavara incepe cu tine

Holograf lanseaza Primavara incepe cu tine
  calendar_month        
Dupa 13 albume de conceptie, unul "Best of" si aproape 30 de ani de existenta, trupa Holograf pregateste un nou album impreuna cu MediaPro Music.

Materialul discografic este un album de colectie, un nou "Best of " ce contine 15 dintre cele mai frumoase balade interpretate de Holograf inca de la lansarea trupei.

In plus fata de acestea, albumul include si o piesa nou nouta intitulata "Primavara incepe cu tine", melodie ce da si titlul albumului.

Primavara incepe cu tine este un album gandit ca o deschidere, ca un nou inceput in activitatea trupei Holograf.

Cu piesa noua ce da si numele discului si cu o colectie dintre cele mai frumoase cantece ale grupului, albumul face o punte intre nou si vechi, subliniaza ce e important in trecut si semnaleaza noul ce urmeaza sa vina
, povestesc cei 5 holografi.Albumul contine piese precum "Fara ea", "N-am stiut", "Vine o zi", "Sa nu-mi iei niciodata dragostea", "Dincolo de nori" sau "Si dragostea mea", in total 16 piese pentru 70 minute de muzica de exceptie.

Presupus ca o avangarda pentru un urmator album de conceptie, "Primavara incepe cu tine" demonstreaza ca motoarele trupei nu s-au oprit si ca o serie noua de cantece isi cauta drumul catre public.

Mai mult decat atat, cei cinci holografi au pregatit si un megaconcert de lansare al albumului, concert ce va avea loc pe data de 31 martie, la Sala Polivalenta din Bucuresti.


Castiga albumul Primavara incepe cu tine

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Mall-uri sau spatii verzi???
  • person

    "banii nu altceva decat o forma de sclavie impersonala,in locul vechii sclavii persoanle"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right