Iggy and the Stooges in concert la Bucuresti

Iggy and the Stooges in concert la Bucuresti
  calendar_month        
Dupa ce a creat istorie pe cele mai importante scene din lume si la festivaluri precum Glastonbury si Reading Leeds, Iggy Pop vine la Bucuresti la festivalul B`estfest.

Iggy and the Stooges vor canta in ce-a de-a treia editie a festivalului B`estfest. Festivalul va avea loc in zilele de 2, 3 , 4 si 5 iulie, la Romexpo in Bucuresti.

In cadrul aceluiasi festival vor mai canta si trupele Motorhead si Manowar la B`estfest Aftershock.

Abonamentele pentru cele 3 zile vor costa 270 lei iar cele pentru Aftershock 100 lei si 150 lei. Pot fi achizitionate in reteaua magazinelor Diverta.


Iggy Pop (James Newell Osterberg) a influentat multi artisi rock. Printre trupele care au recunoscut ca le-a fost idol se numara si Sex Pistols sau Nirvana.
Iggy este considerat un inovator al punk-rock-ului, avand porecle ca Godfather of punk sau The rock Iguana. Aceasta are prestatii live absolut spectaculoare, debordand de energie.


Artistul si-a inceput cariera ca simplu tobosar intr-o trupa de liceu. In perioada anilor 60 Iggy a pus bazele trupei The Stooges, succesul sau insa a venit din cariera sa solo. Cele mai cunoscute melodii ale sale sunt: Lust for life, I`m bored, Real Wild Child, Candy sau The Passenger.


Din 2004 , Iggy Pop a inceput sa concerteze sub numele de Iggy and The Stooges.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

tapet
  • person

    "sunt o inraita a cumparturilor, ca de altfel mai toate femeile.sincer nu ma pot opri sa intru in toa"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right