Jessica Simpson disponibila din nou

Jessica Simpson disponibila din nou
  calendar_month        
Jessica Simpson s-a despartit de starul de fotbal american, Tony Romo, in ajunul celei de-a 29 aniversari a divei.

Ea planuise o petrecere tematica "Barbie si Ken" sambata trecuta dar a anulat-o dupa despartire. Pana acum nu exista nici o confirmare in legatura cu cine a parasit pe cine.

Petrecerea lui Barbie n-a mai avut loc

Jessica a scris pe Twitter: "Petrecerea lui Barbie n-a mai avut loc, dar eu am implinit 29 de ani si ma simt de parca as fi in varful lumii strigand `Iubesc sa inaintez in varsta`"

Revista americana People sustine ca Jessica a suferit enorm, din moment ce in trecut l-a descris pe Tony drept 'dragostea vietii mele' si si-a exprimat dorinta de a avea copii cu el.

People mai scrie "Il iubeste pe Tony. Dar lucrurile au fost dificile in ultimul timp. El este ocupat cu cariera lui iar ea se pregateste de filmarea noului show. Au decis sa se desparta."

Gura targului spune ca defapt, motivul despartirii ar fi fost fostul iubit al Jessicai, John Mayer. Se pare ca Romo ar fi gasit mesajele lui in telefonul Jessicai, si, intr-un acces de furie, a trimis-o pe aceasta "la plimbare". deocamdata zvonul nu este confirmat, totusi.Tony se distreaza fara Jessica

Tony a alimentat si el zvonurile unei posibile despartiri dupa ce s-a bucurat de o noapte in oras fara ea, dar alaturi de 14 prieteni, la un club din Hollywood, in ziua dinaintea zilei de nastere a Jessicai.

Un "martor ocular" a relatat revistei People: "Au fost cateva fete care au trecut pe la masa lui. Romo isi savura bautura si se simtea minunat alaturi de baieti".

In ciuda faptului ca acum are inima franta, Jessica, care a inceput sa se vada cu Tony in Noiembrie 2007, a ramas optimista in ceea ce priveste dragostea.

Duminica a scris pe Twitter: "Toata lumea trebuie sa stie ca speranta pluteste… prinde sforile si trage-o inapoi spre tine".

Trei ore mai tarziu a adaugat: "Adorm alaturi de mama si cainii mei…"

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Love me, love my words
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right