Kylie a electrizat Bucurestiul!

Kylie a electrizat Bucurestiul!
  calendar_month        
Kylie Minogue a sustinut in sfarsit un concert si la Bucuresti! Asteptata de 20.000 de fani …si nu degeaba.

O miniona superba de aproape 40 de ani, extrem de energica si cu o voce incantatoare, plina de nerv, acolo unde ritmurile o cer, si extrem de suava si delicata cand interpreteaza o balada.

Concertul a durat aproximativ 2 ore si a fost o explozie de culori, dansatori fabulosi si un amestec interesant de sunete electro imbinate cu pop. Kylie a fost la fel de buna si "noua" si "veche", atat interpretand melodii cu un sound super modern si sofisticat gen Speakerphone (care a deschis concertul) cat si legendara I should be so lucky (ultima piesa din concert).

A fost tot timpul surazatoare, a si adresat cateva cuvinte in romana publicului de la "picioarele" ei, a glumit cu fanii ei si in general nu a lasat deloc impresia de diva increzuta si pretioasa.

A interpretat 23 de piese, printre care celebrele Can't get you out of my head, In my arms, Kids, Spinning around dar si piese noi, precum Ruffle my Feathers si Flowers. Aceasta din urma, o balada extrem de frumoasa, a facut-o pe Kylie sa lacrimeze. A fost un moment extrem de intens, in care publicul parea hipnotizat, pe care ea l-a continuat cu o variant slow a piesei I believe in you. A fost singurul moment emotional din spectacol, pentru ca in rest ritmurile au fost destul de alerte iar coregrafia extrem de dinamica.Kylie si-a schimbat tinuta de 7 ori. Toate creatiile purtate au fost creatii ale celebrului Jean Paul Gaultier. De doua ori a purtat cizme inalte deasupra genunchiului care o avantajau enorm avand in vedere faptul ca are cam 1,55 m! A avut tot timpul parul prins intr-un fel de coc destul de elaborat si cateva suvite rebele pe frunte. Tenul de portelan, machiat impecabil, i-a pus in valoare fardul sclipitor si rujul intr-o nuanta de rosu destul de aprinsa.

S-a miscat excelent pentru o femeie care nu demult se lupta cu cancerul de san! A dansat mult, antrenand astfel si publicul.

Kylie a fost insotita de parintii ei, care pana acum au fost alaturi de ea in toate concertele. Concertul de promovare a albumului X va fi sustinut de artista de 52 de ori iar in iulie si august va concerta numai in Marea Britanie, unde locuieste de 20 de ani.

Turneul a debutat la Paris unde Kylie a fost urmarita din public de fostul sau logodnic, frumosul Olivier Martinez, cu care se zvoneste ca s-ar fi impacat dupa 4 ani de relatie si un an de pauza, in care si-au dat seama ca nu pot sta departe unul de altul.

In concluzie, concertul a fost o desfatare pentru suflet, toti cei 20.000 de spectatori au fost fantastici, au cantat si au dansat de la inceput pana la sfarsit, si cu siguranta ar mai repeta experienta daca ar fi posibil.

Kylie a demonstrat ca o cariera de 20 de ani intr-un show-biz adevarat este apreciata de orice natie de pe glob si recunoscuta la adevarata ei valoare.

Recomandari