Limp Bizkit la Bucuresti

Limp Bizkit la Bucuresti
  calendar_month        
Nu va faceti program pentru 28 iunie, mergem pe stadionul Arcul de Triumf, la concertul Limp Bizkit.

La numai cateva luni dupa ce au anuntat ca membrii originali ai trupei s-au reunit dupa opt ani lungi, eroii rock Limp Bizkit si-au inceput turneul mondial cu primul lor show tinut vreodata in Letonia la Riga, pe 21 mai.

Trupa Limp Bizkit vine pentru prima data in Romania la festivalul Rock The City, ce va avea loc pe 28 iunie, pe stadionul Arcul de Triumf, Bucuresti. In aceeasi zi, pe scena festivalului vor urca trupele Queensriche, si formatia canadiana de progressive metal, Saga.

Concertul face parte din turneul "Unicorns N' Rainbows 2009" al formatiei Limp Bizkit. Fondata in Jacksonville, Florida, in 1994, trupa a vandut peste 50 de milioane de albume in intreaga lume.

Chitaristul fondator Wes Borland a parasit Limp Bizkit in anul 2001, apoi s-a intors in 2004 pana in 2006, cand formatia s-a destramat, in ciuda succesului urias de care se bucura trupa. In februarie 2009 au anunta oficial reuniunea in componenta initiala. Frend Durst, Wes Borland, Sam Rivers, John Otto si DJ Lethal s-au reunit dupa opt ani, si la numai cateva luni au anuntat un turneu mondial, urmat de lansarea unui nou album.Limp Bizkit sunt unii din pionierii muzicii "nu-metal", combinand hard rockul cu stilul hip-hop. Pana in prezent formatia americana a lansat cinci albume de studio:

Three Dollar Bill, Yall$ (1997)
Significant Other (1999)
Chocolate Starfish and the Hot Dog Flavored Water (2000)
Results May Vary (2003)
The Unquestionable Truth (Part 1) (2005)

Formatia anunta un show cu surprize, si a promis fanilor ca noul album va fi cu adevarat exploziv. Albumul ii va urma lui The Unquestionable Truth (Part 1), si va fi lansat pana la sfarsitul acestui an. "Va fi un album de care nu va veti putea dezlipi", a promis solistul trupei, Fred Durst.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Jessica si decolteul
  • person

    "fashion is the science of appearances"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right