Mamma Mia! - Hiturile Abba cantate de staruri

Mamma Mia! - Hiturile Abba cantate de staruri
  calendar_month        
Meryl Streep joaca in rolul principal din filmul Mamma Mia!, adaptarea cinematografica a muzicalului de succes ce a fost vizionat de mai mult de 30 de milioane de spectatori, in 170 de orase si opt limbi in intreaga lume.

Aducand in atentia tuturor versurile si piesele fara varsta ale super grupului ABBA, vara lui 2008 este anotimpul pentru Mamma Mia!

Coloana sonora interpretata de starurile hollywoodiene este acompaniamentul perfect pentru film si va fi lansat de Polydor Records (label Universal) in iulie 2008.

Aducand magia ABBA pe marile ecrane, Mamma Mia! a avut parte de tratament specific Hollywood-ului.

Prezentand-o pe Amanda Seyfried, star in devenire, alaturi de consacratii Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth si Julie Walters, filmul prezinta interpretarile actorilor pentru 17 piese clasice ABBA.

Inspirat de magia pieselor ABBA, de la Dancing Queen si S.O.S. la Money, Money, Money si Take a Chance on Me, Mamma Mia! promite sa fie o sarbatoare a mamelor si fiicelor si a vechilor prieteni.
Mamma Mia! este povestea unei mame singure si independente, Donna (Streep), detinatoarea unui mic hotel intr-o insula idilica din Grecia, ce isi pregateste de plecarea de acasa a copilei pe care a crescut-o singura, Sophie (Amanda Seyfried).

Pentru nunta fiicei sale, Donna le-a invitat pe Rosie (Julie Walters) prietena ei de o viata si pe Tanya (Christine Baranski), colega sa de trupa din Donna and the Dynamos, iar Sophie a invitat trei oaspeti secreti din partea sa.

In cautarea identitatii tatalui sau pentru a o conduce la altar, Sophie descopera in paradisul mediteranean, pe care mama sa il vizitase acum 20 de ani, trei barbati din trecutul acesteia.

In 24 de ore magice si haotice, o noua dragoste va inflori si o veche iubire va renaste.

Mixat si produs de geniile ABBA Benny Andersson si Bjorn Ulvaeus, coloana sonora Mamma Mia! nu va dezamagi, fie ca este vorba de Meryl Streep si Julie Waters care isi pun amprenta pe Dancing Queen, fie ca Pierce Brosnan si Meryl's interpreteaza SOS, fie ca toate personajele danseaza pe Voulez-Vous,

Mamma Mia! le are pe toate!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Casatoria
  • person

    "cel mai sigur semn ca cineva nu este importanteste silinta cu care isi da importanta."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right