Megastar 2: Doi castigatori!

Megastar 2: Doi castigatori!
  calendar_month        
Sambata seara s-a decis castigatorul celei de-a doua editii Megastar. Numele sau este Andrei Galut, are 23 de ani si este orginar din Arad .

Conform regulamentului concursului, el a castigat premiul cel mare, constand in 1500 de euro pe luna timp de un an oferiti de Prima TV si un contract cu Universal Music Romania pentru productia albumului sau de debut.

Sunt foarte fericit ca am castigat! Mi-a trebuit ceva timp sa realizez cu adevarat ce s-a intamplat si abia astept sa ma apuc de treaba!, spune Andrei, la cateva zile dupa castigarea marelul premiu.

Pentru prima data in istoria concursului Megastar, Universal Music Romania a decis sa ofere un contract si unui alt concurent decat cel care a castigat concursul. Florin Iordache, celalalt finalist, va avea sansa de a debuta la cea mai mare casa de discuri din lume!Il felicit pe Andrei pentru victorie si am incredere ca va reusi" declara Ioana Fesnic, General Manager Universal Music Romania . Ne-am hotarat sa ii oferim si lui Florin ocazia de a lucra cu casa noastra de discuri, pentru talentul si determinarea pe care le-a aratat de-a lungul concursului, dar si pentru ca am ascultat cateva compozitii de-ale lui care ne-au impresionat! Le urez succes amandurora!

Florin are 19 ani, este nascut in Bucuresti si in concurs a reprezentat Muntenia.

Mi-am dorit foarte mult sa castig, am muncit pentru asta si sunt recunoscator pentru oportunitatea care mi se ofera. Sper sa le dovedesc celor de la Universal Music si publicului ca am meritat aceasta sansa, afirma Florin .

Lui Catalin Josan, castigarea primei editii Megastar i-a adus un contract cu Universal Music Romania si recunoasterea la nivel national. Dupa lansarea albumului de debut Megastart si a primului videoclip (Big Brown Eyes feat. Maria Marinescu), a urmat finala nationala a concursului Eurovision in care Catalin a fosts singurul artist calificat cu doua piese (When We're Together si Runaway), ambele difuzate de posturile radio din Romania .

Pe Andrei, Catalin il sfatuieste:

89334.jpg


Stiu ca ti se pare ca ce-a fost greu a trecut, dar nu-i asa! Pana acum ai cantat doar piese cunoscute si lumea te-a apreciat pentru ele. De acum va trebui sa te faci cunoscut prin piesele tale, va trebui sa fii tu insuti! O sa fie mult de lucru, dar principalul e sa-ti doresti foarte mult sa reusesti! Sa ai grija de relatia cu fanii pentru ca ei conteaza cel mai mult! Iti doresc sa ajungi un adevarat Megastar!

Vom reveni cu informatii despre albumele de debut ale celor doi tineri artisti! Pana atunci, sa-i felicitam pe amandoi si sa le uram mult succes!

Recomandari