Melodii perfecte pentru serile cu sex

Melodii perfecte pentru serile cu sex
  calendar_month        
Intotdeauna am fost de parere ca a folosi un cantec pentru a crea o atmosfera sau a manipula o situatie este un talent subestimat.

Cum nu sunt un muzician cunoscut ma folosesc de muzica altora pentru a crea o atmosfera interesanta in dormitorul meu.

Ratatat - Wildcat

Aspectul cel mai bun al acestui cantec este faptul ca se aude o pisica tipand. Adauga si instrumentele electro si vei avea actiune de neuitat la tine in dormitor.

Sunetul hipnotic Ratatat singur ar putea tine singur pasiunea treaza in dormitorul tau. Pisicuta din melodie insa …me-ow.

Metallica - Battery

Am facut sex pe melodia aceasta trash o data si nu s-a sfarsit cu bine. Sexul a fost minunat dar am facut prostia de a ma gandi la fata urata a lui Lars. La naiba.

Si atunci de ce recomand aceasta melodie? Pentru ca pana la momentul devastator, a fost incredibil. Nu doar ca aceasta melodie este una de o viteza nemaipomenita insa prietenul meu s-a transformat intr-un adevarat demon in pat.

Beatles - Why don`t we do it in the Road?

Sunt o mie de melodii de la Beatles care ar putea canta in timp ce tu faci sex dar aceasta pare a fi cea mai amuzanta.

Ideea de a face sex in mijlocul soselei este super. Totul albumul trupei este simplu , scurt si direct la tinta…exact ca sexul.

Radiohead - Everything in its Right Place

Aseaza-te pe spate, relaxeaza-te si lasa-l pe Thom Yorke sa-ti arate ce stie el mai bine. Cel putin cand vine vorba de muzica, restul….apartine partenerului tau.

R.Kelly - Bump n`GrindMy mind is telling me no but my body my body`s telling me yes
I (baby) don`t want to hurt nobody
But there is something that I must confess........... (chill)

I don`t see nothing wrong with a little bump and grind
I don`t see nothing wrong with a little bump and grind

Destul de bine spus.

Daft Punk - Harder, Better, Faster, Stronger

Aceasta este o melodie pentru sexul aerobic. Nici macar nu trebuie sa te gandesti la ceva, doar urmeaza instructiunile: harder, better, faster, stronger. Multumim Daft Punk

The Isley Brothers - Between the Sheets

Chiar daca trupa a existat prin 83, muzica clasica este muzica buna. Melodia Between the Sheets te va dezbraca singura. Asa ca…enjoy.

Chris Isaak - Wicked Game

Suntem constiente ca videoclipul acestei melodii este unul dintre cele mai sexy din toate timpurile si meldoia poate face rafagii. Sau nu melodia..tu facand sex cu melodia in background.

Wicked Game + O sticla de vin rosu = Love

Recomandari