Mergi la Deep Purple si poti castiga un scuter

Mergi la Deep Purple si poti castiga un scuter
  calendar_month        
In dorinta de a transforma concertul grupului Deep Purple din 31 octombrie intr-un eveniment cu totul special pentru cei care vor fi prezenti pe stadionul Cotroceni, organizatorii - Modus Production - au inca o veste buna pentru iubitorii legendarului grup britanic. Unul (sau una) dintre spectatorii posesori de bilet de intrare prezenti la concert va primi un scuter nou-nout!

Desemnarea castigatorului se va face prin tragere la sorti pe baza seriei biletelor.

Sistemul computerizat de verificare a biletelor la intrarea in stadion va furniza organizatorilor date despre seriile biletelor ale caror posesori se afla in incinta stadionului, astfel ca la tragerea la sorti nu vor participa decat aceste serii!

"Publicul nostru este la fel de important ca si artistii pe care ne dorim sa ii primim cat se poate de bine. Le multumim celor de la Motorteam ca sprijina demersul nostru de a face ca acest eveniment sa devina una dintre cele mai frumoase amintiri ale celor ce vor fi prezenti pe stadionul Cotroceni.

Ca sa ma exprim in spiritul Deep Purple, pe 31 octombrie nimeni nu se va simti Mistreated si sper ca toti sa fim timp de cateva ore in Seventh Heaven", ne-a declarat Stefan Morosanu, Director General Modus Production.

Scuterul - un KIMKO Agility 50 - face parte din categoria mijloacelor de transport pe care bucurestenii pun mare pret in ultimul timp.

Este usor de manevrat (doar 97 de kg), agil (motor in 4 timpi care atinge viteze de pana la 70km) si cu un consum record de numai 1,5l la 100km. In plus, se poate conduce fara permis! Cu alte cuvinte, fericitul castigator va pleca de la concert calare pe proaspat-primitul premiu.

Va reamintim ca biletele pentru concertul Deep Purple se pot procura din reteaua de magazine Diverta, magazinul Muzica, Stadionul Cotroceni si online de pe site-urile: www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro.

Preturile biletelor se incadreaza intre 38 ron si 238 ron.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Timpul
  • person

    "om mare este cel care nu si-a pierdut inima de copil"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right