Muzica de iarna

Muzica de iarna
  calendar_month        
Nu doar desgineri de haine isi scot colectiile de toamna-iarna ci si artistii se pregatesc sa ne surprinda cu noutati.

Va recomandam niste muzica noua pentru iarna friguroasa care ne asteapta.

Beyonce

Nu stim prea multe despre album dar stim sigur ca Timbaland a produs cele mai multe melodii de pe el.

Un demo al albumul a ajuns si pe net in vara aceasta. Melodia numita Beautiful Nightmare, se pare ca va fi primul extras pe single si pentru noi suna destul de bine.

Lily Allen - It`s not me It`s You

Desi zvonurile spuneau ca albumul va aparea mai tarziu decat data anuntata se pare ca el va aparea chiar mai devreme. Lily este foarte incantata de acest album, noi speram sa-l auzim cat mai curand.

Royksopp

Norvegienii, Royksopp, sunt pe punctul de a lansa ce-l de-al treilea album. Nu se stiu multe despre data insa se stie ca albumul va contine cateva melodii de rock progresiv si o invitata surpriza: Robyn.Take That

Da, este adevarat, scot un album in decembrie dar asta este tot ce stim. Oare se va ridica la succesul lui Beautiful World? Speram.

Leona Lewis

Dupa ce a scos albumul Spirit , Leona se pregateste sa mai scoata unul la inceputul lui 2009.

Paolo Nutini

Scotianul Paolo este pregatit sa scoata albumul la inceputul anului 2009. Albumul va contine melodii ce vor vorbi despre ce a facut el in ultimii 2 ani si prin ce experiente a trecut. Super.
89591.jpg


U2

Daniel Lanois este in studio cu U2 inregistrand cel de-al 12 lea album. Lanois declara: "Cu acest album vom inregistra alt record, o colectie inovativa de cantece. Sunt foarte incantat."

The Killers

Produs de Stuart Price care a lucrat cu Madonna si Seal, cel de-al treilea album al trupei The Killers a iesit deja si este megasuper.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Christmas feeling
  • person

    "traieste din plin si micile bucurii ale vietii...uneori ele sunt cele mai importante"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right