Muzica de top

Muzica de top
  calendar_month        
Discipline este number one in topul Billboard

89273.jpgCel de-al zecelea album de studio al artistei este number one la doar o saptamana de la lansare.
Discipline a reusit sa intre direct pe locul 1 in Billboard Album Chart din Statele Unite. Dupa o promovare intensa peste Ocean, prin aparitii in show-uri importante (Oprah, Tyra Banks Show, MTV TRL etc), albumul este cel mai bine vandut in aceasta saptamana.
Primul single Feed Back se afla deja pe locul 7 in Billboard Singles Chart.
Discipline a fost lansat pe 26 februarie 2008 printr-un concert live la Nokia Theatre din New York care a fost difuzat de postul de televiziune ABC.
Antonio "L.A." Reid, presedintele Island Def Jam (label Universal Music), a declarat "Janet a lansat un album exceptional iar Island Def Jam are propria misiune de a avea rezultate fantastice cu acest album. Janet face parte din elita muzicii si merita o atentie deosebita".

Intalneste-l pe el nuevo boss in la vida world tourCa toate starurile, Juanes are un singur nume de scena!

Daca l-ai auzi vorbind cu modestie despre realizarile sale, nu ai ghici niciodata ca in lumea Latina Juanes este El Jefe.
El Nuevo Boss este rockerul latin, jumatate Springsteen, jumatate Bono dupa New York Post.

Aceste referinte sunt usor de inteles daca ii asculti piesele, rock cu iz latin, si poate mai usor daca ii asculti versurile, cu teme fie politice, fie de dragoste.

Juanes, care a cantat ieri, 6 martie, la Madison Square Garden, marturiseste ca nu crede in barierele barierele lingvistice.
Cand asculti o piesa intelegi mesajul imediat prin emotiile pe care ti le transmite, marturiseste artistul.

Daca ii asculti ultimul album La Vida Es un Ratico (Life Is a Moment) si inca mai ai nevoie de traduceri, Juanes iti ofera un mic ghid, adaugand ca muzica sa este despre tensiune si dinamica.
Piesele mele balanseaza intre fericire si durere. Sunt despre pace si razboi, despre zi si noapte, viata si moarte.

Oricat de abstract si de vag ar suna aceste teme, Juanes isi inspira muzica din propriile experiente.
Crescut in Columbia, a trecut prin experiente intunecate care l-au marcat: membri ai familiei rapiti si ucisi, buni prieteni omorati de mine antipersonal si recent, despartirea de sotia sa si cei doi copii.

Dupa o pauza de cantari de un an in care s-a aplecat asupra familiei si s-a impacat cu sotia sa, Juanes povesteste:
Familia este centrul a tot ceea ce esti. Poti avea totul, dar fara familie sa nu insemne nimic.

Starul de 35 de ani, cu filosofia ca viata este scurta si trebuie sa te bucuri din plin de ea, declara:
Vreau ca muzica mea sa fie un remediu pentru problemele si durerile fiecaruia dintre noi.


La vida es… un ratico

La Vida, turneul de promovare al celui mai recent album al sau La vida es… un ratico va curprinde tari din doua continente, incepand din Statele Unite, America Latina si terminand cu Europa.
Concertul de deschidere al acestui turneu a avut loc ieri in New York la Madison Square Garden.
Cand ajungi la Madison Square Garden este ca si cum ai patrunde intr-un templu al muzicii.
Cand pasesti acolo te gandesti la toate starurile care i-au calcat pragul de-a lungul vremii, de la Pavarotti la Springsteen, John Lennon si Rolling Stones.
Nu imi vine sa cred ca sunt aici si voi canta pe aceeasi scena
Juanes este, cu fiecare nota, un superstar!
El Jefe!
Si, asemenea idolilor sai, va face istorie!


Jack Johnson isi promoveaza noul album

89274.jpg

Jack Johnson, rockerul din Hawaii, se va afla printre muzicienii invitati sa participe la festivalul Coachella ce va avea loc intre 25-27 aprilie 2008 in Indio, California.

Artistul isi va promova astfel piesele de pe ultimul sau album de studio, Sleep Through The Static.

Devenit deja celebru in Statele Unite inca din 2001, in Europa s-a remarcat odata cu albumul In Between Dreams lansat in 2005.

Jack prefera sa isi foloseasca faima recent dobandita pentru a sustine cauze umanitare. Astfel ca in 2004, alaturi de sotia sa, a pus bazele fundatiei Kokua Hawaii care lupta pentru mediul inconjurator, o tema adesea prezenta in melodiile sale.

Pe langa implicarea sa in problemele de mediu, Jack Johnson conduce si propria sa casa de discuri, Brushfire Records, impreuna cu managerul lui, Emmett Malloy. Avand sediul in casa din Hawaii a artistului, acest label este de fapt o modalitate de a sustine muzica indragita de Jack si care nu este neaparat una foarte comerciala.

Jack iubeste deasemena copii si datorita acestui lucru, a acceptat sa isi imprumute vocea pentru un personaj de desen animat extrem de indragit de copiii de peste ocean: Curious George.

Printre artistii prezenti pe parcursul celor trei zile ale festivalului Coachella se vor regasi Portishead, Duffy, The Verve etc.

Mariah Carey urca in topuri

Primul single de pe ultimul material Mariah Carey, E= MC2 , face deja furori in topurile de peste Ocean.
Touch My Body este number 4 in Billboard Airplay Chart iar in topul Billboard Hot 100 urca inca 10 pozitii pana pe locul 24!

E= MC2 este cel de-al 11 album de studio al artistei si al cincisprezecelea din cariera. Titlul a fost ales de Mariah si ar avea urmatoarea semnificatie: Emancipare egal Mariah Carey la Puterea a Doua! (Emancipation equals Mariah Carey to the second power). Piesele de pe acest album al artistei au fost scrise si produse de ea alaturi de Brian Michael Cox si Jermaine Dupri.
Materialul va fi lansat international pe data de 15 aprilie 2008.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Bagajul femeilor pentru vacanta de vara
  • person

    ""be the butterfly effect""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right