Muzica sexy pentru nopti fierbinti

Muzica sexy pentru nopti fierbinti
  calendar_month        
Cand prind un moment liber, imi doresc sa creez o atmosfera perfecta pentru o noapte de neuitat cu iubitul meu. Am outfitul dorit, acum am si lista cu muzica potrivita. Poate ca mai sunt cateva elemente care imi lipsesc, insa pentru inceput acest playlist ma satisface.

Playlistul sexy incepe cu muzica slow, cu artiste recitand versuri ce ma vor pregati pentru seara ce vine.

Poate veti dori sa purtati un corset si niste ciorapei sexy, sau sa va deghizati intr-o ospatarita din Franta. Oricare ar fi fantezia pe care o aveti, acest playlist va ajuta sa o completati.

Cocteau Twins , Bluebeard

Vocea lui Elizabeth Fraser functioneaza pentru mine, in timp ce pune intrebari legate de relatii. Intrebari pe care toata lumea le are la un moment dat.
Dido , Worthless

Nu va lasati pacaliti de titlul melodiei. Vocea lui Dido combinata cu ritmul muzicii te va face sa-ti doresti sa plutesti in timp ce esti in pat cu iubitul.

John Mayer, Gravity

Incepeti sa aprindeti lumanarile pentru a ilumina gravitatea care , eventual, v-ar putea aduce impreuna.

Sarah Vaughan, Whatever Lola Wants (Gotan Project remix)

Pregateste-te sa te dezbraci si sa detii controlul situatiei. Arata-i ce-ti doresti in seara respectiva, sau ce-ti doresti in general de la el, cand vine vorba de fantezii.

Massive Attack, Black Milk

Nu cred ca pot sa scriu despre ce face cantecul acesta din mine. Voi spera ca face acelasi lucru si pentru voi. Si oricare e dorinta pe care reuseste sa o trezeasca, e timpul sa o experimentati.

Led Zeppelin, Over the Hills and Far Away

Aceasta melodie te intoarce pur si simpli la liceu. In perioada in care experimentam de toate. (Ups, tocmai am zis asta?)

Art of Noise, Moment in Love

Porbabil iti doresti sa-l fi trantit deja in pat. Da, este adevarat, probabil vei sari peste pranz.

Madonna, Erotica

Poti citi doar versurile melodiei si mintea ta va zbura spre teritorii necunsocute.

89287.jpg

Fiona Apple, Criminal

Fiona va zice pentru tine exact ce iti doresti, asa ca nu vei fi nevoita sa o faci tu.

The Cranberries, Pretty

Voiam doar sa-ti imaginezi cum vei arata cand acest cantec va murmura in background.

Portishead, Glory Box

Ascultand acest cantec pentru prima oara, am gasit un motiv pentru care as incerca sa cuceresc pe cineva. De parca a fi femeie nu era de-ajuns.


Fiona Apple, Slow Like Honey

Titlul spune tot - ceea ce-mi aminteste ca ar trebui probabil sa dau o fuga pana in bucatarie sa iau niste miere de albine.

Katie Melua, Just like heaven

De parca varianta The Cure nu era de ajuns, Katie transforma minunatul cantec, in ceva foarte feminin, perfect pentru o seara in doi.

Recomandari