Muzica si povestile Fluturilor

Muzica si povestile Fluturilor
  calendar_month        
Concert si discutie cu Butterflies in my stomach

Fundatia Calea Victoriei va invita in data de 10 iulie, ora 18:30, la Ceainaria Carturesti la un concert urmat de un dialog cu membrii formatiei BIMS, care ne vor povesti cu relaxare si umor cum se scrie si traieste muzica, din perspectiva lor.

89380.jpgButterflies in My Stomach (BIMS) este una dintre putinele trupe care promoveaza acid-jazz-ul in Romania.

La sfarsitul lunii august 2006, BIMS a fost selectata printre cele mai bune trei trupe noi din lume, la sectiunea Electronic, in urma unui concurs initiat de casa de discuri Sony si de prestigioasa publicatie Billboard.

BIMS este un proiect care a luat nastere in primavara anului 2005, avand in componenta patru din fostii membri Baba Novac.

Dupa realizarea albumului de acid jazz Pastel Acid si promovarea acestuia, componentii trupei s-au orientat catre colaborari in cadrul altor proiecte.

Astfel, Bujor (bas) a colaborat cu trupele Cri Gri, Margento (a participat la inregistrarea primului album) si a scris muzica pentru doua eseuri coregrafice: Above The Roof (prezentat la Bucuresti, Viena si Paris in cadrul proiectului international Terrains Fertiles) si ssst... (pentru acest proiect a fost filmat si un videoclip pentru care operatorul Ovidiu Guzu a castigat premiul APTR 2005 pentru imagine).
In vara anului 2006, Maca a inceput o colaborare cu Matt Johnson, pianistul cunoscutei trupe britanice Jamiroquai, colaborare care s-a concretizat, pana in momentul de fata, cu o piesa White Light si un videoclip al acesteia.

Concerte: Cluburi in Bucuresti (Art Jazz Club, Club Prometheus, Club A, Orange Concept Store, Expirat), Cluj (Roland Garros), Craiova (KubiK), Festivaluri (Stufstock 2005,2006), Radio City FM - live in studio.

Genul muzical abordat insumeaza elemente de funk, nu-jazz, electro, trip-hop, chill.

Accesul gratuit se face pe baza de inscriere la adresa : sandra@victoriei.ro

Recomandari