Noul videoclip al Rihannei: sex, droguri si alcool

Noul videoclip al Rihannei: sex, droguri si alcool
  calendar_month        
Noul videoclip al Rihannei, pentru piesa "We found love" starneste controverse. Videoclipul, in care Rihanna apare alaturi de noul ei iubit Dudley O`Shaugnessy, vorbeste despre o relatie care se transforma dintr-una plina de energie si pasiune, intr-una dominata de sex, alcool si droguri.

"Nimeni nu va intelege vreodata cat de mult doare. Te simti fara speranta, ca si cum nimeni nu te poate salva. Apoi, cand totul s-a terminat si a disparut, iti doresti sa primesti inapoi toate acele lucruri, senzatii si sentimente rele, astfel incat sa te poti simti din nou bine"

Iubirea celor doi degenereaza si trece de la o relatie de invidiat, in care lucrurile se desfasoara la o viteza nebuna, la un sentiment de vinovatie, de supunere. Desi relatia devine la un moment dat atat de bolnavicioasa cei doi nu suporta sa fie departe unul de celalalt nici macar pentru secunda.

62526.jpgRihanna a postat ieri pe Twitter ca "Nu am filmat niciodata un asemenea clip. Este probabil cel mai intens si profund videoclip din cariera mea. Este vorba despre dragostea si iubirea care sunt ca un drog."

O parte din filmari s-au desfasurat pe un lan de grau, socandu-l pe fermierul Alan Graham, in varsta de 61 de ani, proprietarul terenului. Proprietarul a fost deranjat de momentele intime in care cei doi protagonisti erau filmati si, revoltat, a cerut echipei de filmare si artistei sa ii paraseasca proprietatea. Acesta a declarat ca: "daca cineva vrea sa imprumute proprietatea mea, il ajut cu mare drag, dar cand lucrurile devin nepotrivite atunci spun ca este suficient". Acesta a mai adaugat ca "eu nu doresc raul Rihannei si prietenilor ei, dar poate ar trebui sa se gandeasca mai mult la relatia cu Dumnezeu".

91008.jpg


Trecand peste acest episod, Rihanna a filmat mai departe, intr-un alt decor, scene in care fuma marijuana alaturi de iubitul sau, dupa care relatia incepe sa devina tot mai violenta si mai frustranta. Videoclipul se finalizeaza cu Dudley care o forteaza pe Rihanna sa stea nemiscata asfel incat sa ii tatueze cuvantul "MINE" (al meu) pe fund. Intr-un final, ea realizeaza ca trebuie sa puna punct relatiei, motiv pentru care isi strange lucrurile si il paraseste pe Dudley.

Urmareste videoclipul piesei "We found Love"

Autor: Corina Petrea

Recomandari