Noutati muzicale

Noutati muzicale
  calendar_month        
One Republic , pariul castigator al lui Timbaland, si-au lansat ultimul album, Dreaming Out Loud.

Succesul lor a stranit un val de aprecieri la adresa membrilor formatiei. Solistul trupei OneRepublic, Ryan Tedder, este si un compozitor si producator de succes. Dupa Bleeding Love al Leonei Lewis, lucreaza impreuna cu Chis Cornell (fostul solist al trupei SoundGarden) la urmatorul material al acestuia in calitate de compozitor si producator.

Deasemenea, Ryan a declarat intr-un interviu recent acordat celor de la MTV US, ca a avut sansa sa colaboreze la ultimul album al lui 2 PAC si , mai mult decat atat, vocea sa a fost folosita pe una dintre piesele noi incluse pe material. Discul 2PAC va contine numai melodii in premiera ale acestuia, compuse inainte de moartea prematura a artistului.


Shine a light - Un nou album Rolling Stones
Trupa Rolling Stones va lansa pe 7 aprilie un nou album - Shine A Light, coloana sonora a filmului regizat de Martin Scorsese, o combinatie reusita intre hiturile clasice si piese foarte rar cantate in concertele trupei.Shine A Light este un documentar despre legendara trupa rock Rolling Stones si cele doua concerte sustinute de Mick Jagger si partenerii sai la New York, la care au participat invitati precum Jack White de la White Stripes, Christina Aguilera si Buddy Guy, la sfarsitul anului 2006.

Cu ajutorul unei echipe prestigioase, Martin Scorsese surprinde energia pura a membrilor trupei si mesajul vibrant al melodiilor lor.

Filmul realizat de Martin Scorsese despre Rolling Stones, ce a deschis anul acesta Festivalul de Film de la Berlin, in prezenta regizorului laureat Oscar si membrilor trupei, va avea premiera pe 30 martie la New York si pe 2 aprilie la Londra.

89250.jpg


Feist raspunde pur si simplu la propriile intrebari cu alte intrebari, preferand sa cante asa cum ii dicteaza inima!
Artista va fi prezenta la Premiile Grammy, fiind nominalizata pentru:
Best Female Pop Vocal pentru 1234
Best New Artist
Best Pop Vocal Album pentru The Reminder
Best Short Form Music video pentru 1234


Albumul The Reminder a fost lansat si in Romania: atitudinea indrazneata si vocea calda au fost factorii determinanti care au ajutat-o pe Feist sa se lanseze cu succes pe piata muzicala din intreaga lume. Let It Die a fost albumul care a demostrat deosebitul talent cu care este inzestrata artista.

Despre The Reminder, criticii afirma ca este un album complex.Incepand cu fiorii pieselor So Sorry, Intuition si The Park, pana la favorita My Moon My Man (primul single de pe acest nou album) si continuand cu frenetica Sea Lion Woman, albumul are un concept inedit.

89251.jpg


Snoop Dogg a acceptat sa devina protagonistul unui reality show pe canalul american E!.
In fiecare duminica seara, americanii pot urmari timp de 45 de minute secvente necenzurate din viata de zi cu zi a rapper-ului impreuna cu familia sa. Dupa o relatie de 18 ani alaturi de sotia lui, Snoop Dogg a acceptat in sfarsit ca lumea sa afle mai multe despre viata sa privata. Se pare ca publicul de peste Ocean este foarte atras de show-ul lui Snoop Dogg, intrucat acesta este pe locul intai in ceea ce priveste audientele de duminica seara in Statele Unite.Artistul se pregateste si sa lanseze si un nou material. Invitat la show-ul lui Larry King, Snoop Dogg a afirmat ca urmatorul sau album va fi o combinatie
intre country si rap, ceva inedit pe piata muzicala.

Recomandari