O diva a Streetdance-ului in Romania

O diva a Streetdance-ului in Romania
  calendar_month        
Jejja Ekstrom, cunoscuta drept Yeya, este o diva a dansului specific culturii hip hop. Pornind din Suedia, castigand apoi un renume international, Yeya preda cursuri de dans intr-un stil nemaintalnit la workshopuri specializate, atat in Europa, cat si peste Atlantic, in Statele Unite ale Americii.

Fiind unul dintre cei mai in voga instructori/coregrafi de hip-hop din lume la ora actuala, Yeya este recunoscuta pentru creativitatea si indrazneala coregrafiilor sale si este solicitata in toate colturile lumii.

Dupa ce a lucrat alaturi de dansatorii Madonnei din "Confession Tour", StreetBeat Dance School are deosebita onoare de o avea pe Yeya invitata pentru Check my style Workshop.

Seminarul de dans va dura doua zile si se va completa cu cateva sedinte de dance hall tinute de catre Mircea Ecxarcu, instructor la StreetBeat. Vor fi doua zile in care participantii vor trebui sa fie foarte atenti, sa prinda toate miscarile pentru a le "duce acasa" si aprofunda.

Seminarul acesta se anunta a fi cel mai cel mai mare workshop de hip hop din Romania, pasionatii acestui stil de dans avand sansa de a invata de la unul din numele mari ale industriei Streetdance-ului.Evenimentul va avea loc pe 5,6 ianuarie in Bucuresti, dar organizatorii sunt pregatiti sa acomodeze participanti din toata tara. Cei interesati vor trebui sa plateasca intre 30 si 170 lei in functie de numarul sedintelor pe care le vor face.

Yeya a reusit sa castige respectul multor nume mari din industria dansului. Trupa ei de dans din Paris se numeste "Nexx Level", cu filiala si in New York. In Suedia, Yeya lucreaza cu trupa "Phat Jam Jackies". De asemenea, ea este implicata si in "The Inernational house dance project", alaturi de alti dansatori din Paris, NYC, Tokyo si Suedia. (http://www.housedancer.com/)

In ultimul sau proiect, ea a lucrat impreuna cu dansatorii Madonnei din "Confession Tour", iar in mai a tinut o serie de workshop-uri in SUA si Canada, predand printre altele si la "Boogiezone" in Los Angeles si la "Onyx" in Chicago.

Cei care sunt interesati de eveniment, se pot inscrie de pe site-ul organizatorului www.streetbeat.ro, sau trimitand mail la dance@streetbeat.ro .

Recomandari