OneRepublic in topuri

OneRepublic in topuri
  calendar_month        
Incepand cu vara lui 2006 OneRepublic s-au regasit in topul preferintelor vizitatorilor site-ului MySpace. Formatia a luat nastere la ideea solistului Ryan Tedder, un binecunoscut producator in lumea artistica americana si a colegul sau de liceu din Colorado, Zach Filkins.

Lor li s-au alaturat in 2003 Drew Brown, Eddie Fisher si Tim Myers pe care Tedder i-a cooptat atunci cand s-au mutat in Los Angeles. Dup ace au semnat un contract cu casa de discuri Columbia Records au intrat in studio in 2005 alaturi de producatorul Greg Wells. Dupa o perioada scurta petrecuta la Columbia, OneRepublic decid sa se mute la Interscope Records/Mosley Music Group. Tym Myers a parasit formatia in 2007 si Brent Kutzle l-a inlocuit.

Primul single important al formatiei a fost Apologize, o colaborare cu producatorul Timbaland care dealtfel a inclus piesa si pe ultimul material al sau Timbaland Presents Shock Value. Single-ul a reusit sa vanda peste 3 milioane de exemplare in Statele Unite si a intrat direct pe locul 3 in Marea Britanie.

Urmatorul single de pe albumul de debut al formatiei, Dreamin Out Loud, a fost Stop and Stare care se bucura deja de mare succes in topurile americane. In 2008 formatia a pregatit un turneu alaturi de cei de la Maroon 5.

Recomandari