S-a lansat microsite Amy Macdonald

S-a lansat microsite Amy Macdonald
  calendar_month        
www.thisisthelife.ro este un site dedicat artistei Amy Macdonald, unde poti asculta piesele de pe albumul sau de debut, ii poti viziona videoclipurile, poti citi povestea de succes a tinerei de 19 ani din Scotia si poti intra in concurs!

Vrei sa castigi o chitara semnata de Amy Macdonald? Intra pe www.thisisthelife.ro si povesteste-ne viata ta in imagini!

Tot ce trebuie sa faci este sa te autentifici si sa postezi cateva imagini reprezentative pentru viata ta. Vom crea automat un slideshow pe care toti vizitatorii il pot vota.

Cea mai votata "poveste" in imagini ii va aduce autorului sau un premiu special - o chitara acustica cu autograful lui Amy Macdonald!Amy canta despre vise si despre incredere, despre speranta si dorinta de a le indeplini.

Desi nu o spune intr-un fel gingas, ci este vorba mai degraba despre un imbold primit ca o comanda, cantecele ei exprima forta incercarilor ei. Despre asta vorbeste in Run si in A wish for something more.

Probabil ca cel mai frumos cantec de pe album este Let`s start a band, un cantec care este o marturisire sincera a dorintelor lui Amy, acelea de a canta (intr-o trupa).

La fel cum toti tinerii de varsta ei ar vrea sa faca, sa apuce o chitara, sa isi ia prietenii si sa schimbe focul de tabara pe o scena.

Citeste profilul complet aici!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

accident
  • person

    "mai puternic"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right