Sapte cantece pentru relaxare

Sapte cantece pentru relaxare
  calendar_month        
Urmatoarele sapte melodii sunt, dupa parerea mea, cele mai bune cantece pentru o dupa-amiaza linistita.


Nu stiu despre voi fetelor, dar cateodata, in timpul liber, prefer sa ma intind pe canapea, sa citesc o carte buna si sa ascult muzica de relaxare. Si aici nu ma refer la muzica care ma adoarme, ci muzica chiar de relaxare, care ma ajuta sa trec peste o saptamana grea.


1. Shut Me Out: Aidan Hawken

Acest cantec are tonuri atat de dulci si delicate. Este superb. Chiar te face fericita cand il asculti. Chiar daca versurile nu sunt dintre cele mai optimiste, melodia nu este una de depresie.

Aidan Hawken - Shut Me Out pe video.ele.ro

2. Sweet Pea: Amos Lee

Acest cantec are un sound asemanator ca primul. Este un cantec foarte foarte dulce. Cam asa ar trebui sa fie orice cantec de dragoste, relaxant si fara dramatism.

Sweet Pea - Amos Lee pe video.ele.ro

3. Paper Aeroplane: Angus & Julia Stone

Aceasta piesa nu are cele mai fericite strofe, insa nu e nici prea trist si nici prea lenes. Solistul are o voce extraordinara care te tine atenta pe tot parcursul melodiei.

Angus & Julia Stone - Paper Aeroplane pe video.ele.ro

4. Part One: Band Of Horses

Acest cantec are un ritm mai mic, iar vocea solistului tinde sa te linisteasca. Dar nu sa te adoarma. Te tine intr-o stare de calm, lucru care te ajuta dupa o zi sau o saptamana stresanta.

Band Of Horses "Part One" pe video.ele.ro

5. True Affection: The Blow

Vocea acestei fete este absolut captivanta. Te trage intr-o alta lume in care simti ca dormi intr-o baie calda. Cu siguranta aceasta melodie este printre preferatele multora dintre voi.

The Blow - True Affection pe video.ele.ro

6. A Lack Of Color: Death Cab For Cutie

Ben Gibbard are un dar. Vocea sa este ca un masaj lung, iar versurile chiar isi fac drum spre capul tau. Are un fel de a atinge emotiile oamenilor, intr-un stil deloc agresiv.

Death Cab for Cutie - A Lack of Color pe video.ele.ro

7. Never Think: Rob Pattinson

Inca o data sunt luata prin surprindere. Credeam ca vedeta din Twilight este inca o fantezie a adolescentelor de astazi. Dar am aflat de curand ca Pattison mai si canta si chiar o face bine. Listen.

Never Think - Robert Pattinson pe video.ele.ro

Alte articole despre
Recomandari