Sensor si Nelly Ciobanu la Romanian Music Awards

Sensor si Nelly Ciobanu la Romanian Music Awards
  calendar_month        
Romanian Music Awards are inca doi invitati speciali: reprezentanta Moldovei la Eurovision, Nelly Ciobanu, vine pe 6 iunie sa facem "Hora din Moldova", iar trupa Sensor promite sa deschida show-ul de la Craiova printr-o punere in scena impresionanta.

Nelly Ciobanu, cea care s-a clasat pe locul 14 la Eurovision face turul Europei cu "Hora din Moldova". Nelly a inceput deja promovarea piesei in Polonia, Rusia, Ucraina, Marea Britanie si Grecia, iar pe 6 iunie va fi la Craiova pe scena Romanian Music Awards.

O alta surpriza a show-ului este trupa Sensor, cea care a castigat premiul pentru "Cel mai bun videoclip" la editia din 2004 a Romanian Music Awards. Anul acesta, trupa implineste 10 ani de activitate si se pregateste pentru lansarea unui nou album, "Best-Unreleased (10 years)". Teatru, pantomima, percutie si o atitudine de scena cu totul speciala - cu alte cuvinte: Sensor!

Asa cum a promis, Music Channel aduce pe scena de la Romanian Music Awards atat artisti internationali, cat si cele mai mari nume ale muzicii autohtone, care promit sa faca un show de neuitat si sa surprinda prin featuring-uri inedite.Intrarea la Romanian Music Awards este gratuita!

Cei mai buni artisti si cele mai bune piese ale ultimului an au intrat in competitie la categoriile care pot fi votate pe www.1music.ro pana sambata 6.06.2009.

Fii tu cel care decide cine este cel mai bun la fiecare dintre cele 14 sectiuni ale Romanian Music Awards 2009 si intra www.1music.ro pentru a vota artistul preferat!

Evenimentul este organizat de Music Channel si Radio 21 cu sprijinul Primariei si Consiliului Local al Municipiului Craiova.

Parteneri media

Bravo, Bravo Girl, Diva, Bolero, Sapte Seri, Zile si Nopti, Gazeta de Sud, Oltenia 3TV Craiova, sandy-bell.com, bestmusic.ro, muzicabuna.ro, monden.info, 220.ro, vedeta.ro , ele.ro, acasa.ro kudika.ro, myband.ro, beatfactor.ro, anyplace.ro

Recomandari

Newsletter Ele.ro

SCHAUMA NATURE MOMENTS #buzzschauma #naturemoments
  • person

    "ceea ce conteaza cu adevarat este ceea ce crezi- dan brown"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right