Snow Patrol lanseaza un album nou

Snow Patrol lanseaza un album nou
  calendar_month        
Snow Patrol lanseaza noul album A hundred million suns la label-ul Fiction/Polydor pe 27 octombrie 2008.

Albumul este precedat de primul single, Take Back The City.

Videoclipul pentru piesa Take Back The City a fost filmat in Londra si este regizat de binecunoscutul Alex Courtes (cel care a regizat si videoclipul piesei White Stripes - Seven Nation Army).

Cel de-al cincilea album de studio al trupei, A Hundred Million Suns a fost inregistrat in vara lui 2008 la Hansa Studios din Berlin, acolo unde legendarul David Bowie a inregistrat Low, Heroes' & 'Lodger, si la Grouse Lodge situat in zona rurala a Irlandei.

Scris de Snow Patrol, albumul a fost produs de Jacknife Lee (Bloc Party, REM, U2).

Snow Patrol este una dintre cele mai bine vandute trupe britanie din ultimul deceniu, iar A Hundred Million Suns vine dupa megasuccesul Eyes Open material ce a ajuns pe prima pozitie a topurilor si a castigat sapte discuri de platina, atingand vanzari de 2,1 milioane de exemplare doar in Marea Britanie si peste un milion de exemplare in Statele Unite.

Eyes Open a castigat multiple discuri de platina in intreaga lume, de la Statele Unite la Canada sau Germania. Vanzarile totale au depasit 4,5 milioane de copii.

Single-ul Chasing Cars a depasit 2 milioane de vanzari in topul de download-uri in Statele Unite si s-a auzit la radiourile din Marea Britanie de 100.000 de ori.Cei din Snow Patrol fac parte din elita artistilor britanici care au lansat albume consecutive ce s-au vandut in peste un milion de exemplare.

Eyes Open a fost lansat dupa Final Straw material ce a inregistrat 1,6 milioane de copii vandute, fiindu-i acordate numai putin de cinci discuri de platina.

Gary Lightbody (vocalistul trupei) declara despre noul material: "Sunt extrem de mandru de acest album. Toti am muncit pana la epuizare. Garret (Jacknife Lee) si-a continuat ascensiunea de la un geniu nonconformist catre statutul de unul dintre cei mai buni producatori din lume. Din punct de vedere muzical, al sound-ului si versurilor, acesta este cel mai bun album al nostru."

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Despre speranta
  • person

    "la sfarsit nu conteaza ani din viata ta, ci viata din anii tai.(abraham lincoln)"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right