Trupa Boyzone se reintoarce

Trupa Boyzone se reintoarce
  calendar_month        
Dupa turneul cu casa inchisa desfasurat in Marea Britanie, la care au strans nu mai putin de 250.000 de fani, trupa Boyzone se reintoarce cu Love You Anyway, primul lor single dupa o pauza de noua ani.

Love You Anyway, este primul single de pe noul album Back Again…No Matter What - The Greatest Hits ce se va lansa pe 15 octombrie.

2008 s-a dovedit a fi deja un an extraordinar pentru Boyzone - si-au marcat revenirea printr-un concert extraorinar sustinut la Astoria in Londra si au primit recenzii extrem de favorabile pentru turneul desfasurat in Marea Britanie cu casa inchisa, precum si pentru show-ul de la Dublin, orasul lor natal, acolo unde au reusit sa stranga 25.000 de spectatori.

Ca urmare a acestui succes, Boyzone lanseaza Love You Anyway, noul single ce ii reuneste pe toti cei cinci membri originali ai formatiei - Ronan Keating, Stephen Gately, Shane Lynch, Mikey Graham si Keith Duffy.

Compusa de Jarrad Rogers, Nick Atkinson si Ronan Keating, Love You Anyway este o piesa pop vesela, ritmata cu un refren care ramane intiparit in minte si care cu siguranta ca va fi pe gustul fanilor ce le-au ramas loiali baietilor de-a lungul celor noua ani de absenta, dar care in acelasi timp poate va reusi sa cucereasca si alti iubitori ai muzicii de buna calitate.Piesa este prima lansata de pe albumul de Greatest Hits care va include si trei melodii noi, pe langa hit-urile ce i-au facut celebri pe cei de la Boyzone.

Infiintata in 1994, formatia Boyzone*a reusit in scurt timp sa devina un adevarat fenomen pe scena muzicii pop a anilor '90, inregistrand 16 piese consecutive ce au ajuns in top cinci in Marea Britanie. Toate single-urile lansate de trupa de-a lungul carierei s-au clasat in top cinci - au avut sase piese ajunse number one in Marea Britanie si patru albume clasate pe locul intai in topuri.

Vanzarile totale ale albumelor Boyzone au depasit cifra record de 15 milioane de exemplare.

Love You Anyway se va lansa la Polydor Records pe 29 septembrie.

Back Again... No Matter What - The Greatest Hits va fi disponibil si in Romania incepand cu 15 octombrie.

Turneul lor de revenire, Back Again... No Matter What - Live 2008 se va lansa pe DVD si format Blu-Ray tot in luna octombrie.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

plecarea
  • person

    "da sansa fiecarei zile sa fie cea mai frumoasa din viata ta"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right