Turneul lui Michael Jackson va fi un `Thriller`

Turneul lui Michael Jackson va fi un `Thriller`
  calendar_month        
Michael Jackson este aproape de a finaliza pregtirile unui turneu mondial pentru anul 2009.

Turneul va trece prin 30 de orase si este o incercare a artistlui de a reveni pe scena dupa ce cariera lui s-a prabusit in 2005 cand a fost acuzat de molestarea sexuala a unor copii.

Turneul este tinut foarte secret inca insa se pare ca M.J. este sanatos si ca turneul in sine va "uimi".

Acum, nu stim cu siguranta ce anume ne va uimi - turneul sau "sanatatea" vizibila a cantaretului.

Nume mari isi anunta participarea

Daca turneul lui Jackson la Londra, "This is it" a fost compromis, dupa cum au precizat rapoartele, ai fi crezut ca din ce in ce mai putini oameni ar dori sa-si lege numele de acest proiect.

Insa, se pare ca numele mari se ingramadesc sa ia parte la ceea ce se doreste a fi o "reinviere" a Regelui Pop-ului, precum si o serie de concerte ce ar aduce aproximativ 1.5 milioane lire sterline fiecare.

Pana acum coregraful lui Usher, Todd Samms si-a anuntat participarea la spectacol, iar duo-ul coreografic al lui Chris Brown, Rich and Tone Talauega erau si ei prezenti la un casting pentru dansatori organizat recent.
Michael este sanatos si pregatit de turneu.
Surse implicate in organizarea turneului sustin ca Michael este pregatit sa sustina cele 30 de concerte. El este concentrat, dedicat si mai sanatos ca niciodata, si ca oricine ar sustine contrariul ar spune o minciuna.

"Michael ar vrea sa repete chiar si sapte zile pe saptamana, dar noi l-am convins sa repete numai sase" a mentionat sursa.

Turneul lui Michael, prima serie extinsa de concerte din ultimii 12 ani incepe la 8 iulie. Sa vedem ce susprize ne mai pregateste Michael de data asta...oare o sa-l vedem din nou negru?

Recomandari